Üdv mindenkinek!Bocs Laci hogy nem küldtem még egy üzenetet sem de tele voltam munkával de nagyon!Eljött a nap be vagyok szarva mint az állat de nem baj majd lesz valahogy!Mostantol kezdödik minden gondolta még elköszönök töletek mint legény!Majd rakok fel egy két képet hogy hogyan sikerült a lagzi!Igazi kemény bebaszás lesz az tuti!Na ti meg csak motorozatok helyetem is!Csákány!
Lenne egy kérdésem. Nem vagyok túlságosan otthon a mocik világában. Az lenne a kérdésem, hogy egy iratok nélküli cross motor vásárlásakor egy adásvéli szerződés megírása hogyan történik? Hogy kell egy ilyen szerződés megírását kivitelezni?
http://sajtradio.myip.hu:9200/... ezt léci mindenki halgassa! a csávó naon le van bomolva, me csak 2 en halgatják.. :S azt kell csak csinálni, h bemegy az ember a windows media playerbe, és ott nyom egy ctrl(control) -t meg egy u betüt, és oda bemásolja a fenti linket. köszi :)
csaoo
jaja enyém volt a szám,de akkor majd holnap elmented
zelko...az jó motoros baszod...
legalább majd tud tanulni tőlem...
Jó most a pálya a túrás után?
vagy már megint gödrös?
holnap fél 8 ra jön értem bandi...max háromnegyed 9kor már indulunk...szal olyan 10 magasságába már lent is leszünk
Kösz a közreműködést a szereléshez!
Holnap indul a 2T fogat! Wartburg 1000 RR+KX250+SX125!
fél 8 ra jön értem bandi
csolnokon tali,aki ottlesz
csaooo
Elég szutykos volt az a szűrő
amúgy jó
mit szóltok ezekhez? én terveztem őket
jaja enyém volt a szám,de akkor majd holnap elmented
zelko...az jó motoros baszod...
legalább majd tud tanulni tőlem...
Jó most a pálya a túrás után?
vagy már megint gödrös?
holnap fél 8 ra jön értem bandi...max háromnegyed 9kor már indulunk...szal olyan 10 magasságába már lent is leszünk
HÚZZUNK BELE MERT LEÍRNAK MINKET!