Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

srácok most egy igazi legénybúcsút láttatok!
Üdv mindenkinek!Bocs Laci hogy nem küldtem még egy üzenetet sem de tele voltam munkával de nagyon!Eljött a nap be vagyok szarva mint az állat de nem baj majd lesz valahogy!Mostantol kezdödik minden gondolta még elköszönök töletek mint legény!Majd rakok fel egy két képet hogy hogyan sikerült a lagzi!Igazi kemény bebaszás lesz az tuti!Na ti meg csak motorozatok helyetem is!Csákány!
Ma még italoznom kell, remélem azért holnap lesz bennem még némi szufla edzegetni.
Reggel megyek érted Cunci!
Kösz a közreműködést a szereléshez!
Holnap indul a 2T fogat! Wartburg 1000 RR+KX250+SX125!
na megyek
fél 8 ra jön értem bandi
csolnokon tali,aki ottlesz
csaooo
Kb 6-7 üzemóra volt az olajban.
Sztem nincs túlzott jelentősége. De ha gondolod, eladó, vevő, két tanú. Alváz meg motorszám. Ezek szerepeljenek
Szép tőled ez az együttműködés. Hasonlóra váltok én is. No csá!
Lenne egy kérdésem. Nem vagyok túlságosan otthon a mocik világában. Az lenne a kérdésem, hogy egy iratok nélküli cross motor vásárlásakor egy adásvéli szerződés megírása hogyan történik? Hogy kell egy ilyen szerződés megírását kivitelezni?
szevasztok ! nagy a punnyadás a topikban ...miért nincs pezsgés? írjátok már tele amíg alszom...!
Szevasztok!
Elég szutykos volt az a szűrő
És ahhoz a képek szerint a vizet is le kell engedni
Cső emberek. Megvolt a havi olajcsere és motor mosás .
kössz
De hogy hű legyek magamhoz: uccsó sör indul
Nem a legrosszabb. Én meg melózok holnap. Lassan döcögök is alunnyi
sajna űgyeletes vagyyyyok.
Hát, igen. A májerok is behaltak.... Nincs ellenfél
Szeva! Se motorozás, se pia?
http://sajtradio.myip.hu:9200/... ezt léci mindenki halgassa! a csávó naon le van bomolva, me csak 2 en halgatják.. :S azt kell csak csinálni, h bemegy az ember a windows media playerbe, és ott nyom egy ctrl(control) -t meg egy u betüt, és oda bemásolja a fenti linket. köszi :)
láccik
amúgy jó
csáó mindenkinek
mit szóltok ezekhez? én terveztem őket
szasztok ugy ném ez a topic totál behalt.
csaoo
jaja enyém volt a szám,de akkor majd holnap elmented
zelko...az jó motoros baszod...
legalább majd tud tanulni tőlem...
Jó most a pálya a túrás után?
vagy már megint gödrös?
holnap fél 8 ra jön értem bandi...max háromnegyed 9kor már indulunk...szal olyan 10 magasságába már lent is leszünk
Jaaa.Majd el is felejtettem.Mi van itt agyhalál?Alig üzemel a topik.A nagy semmittevésben senkinek nincs ideje?
HÚZZUNK BELE MERT LEÍRNAK MINKET!