Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

olcsó tuning cuccokat tud vki aprilia mx 50-hez? irjatok :P
ez komoly lehet
LOL

nem semmi a szöveg...
és szopkodod a pöcséét hogy hozzon neked cuccokat?
hellóka!
hát nemgondoltam még rá hogy mennyek, de meglátjuk, ha mégis mennék majd szólok!
jövőhéten milyen tesztelés?
Szevasztok!
Én ma már voltam Pesten(én vezettem ), 8kor indulok megint, de akkor csak odafelé vezetek
Kihalofélben vagyunk vagy mivan
SZEVASZTOK SKACCOK!
Ja jó reggelt mindenkinek
http://www.motor.hu/motor_vpage.jsp?id=71968 na itt van pista
nekem is van ingem
nekem 2 polom is van meg 1 ingem meg lesz cross gatyám...hát igen, ismerem az importőr fiát
kösze h szolsz ...passzolom még...nekem inkább apriliás női top kéne
jól jönne,napi 2 bart ereszt faszom csúnyán jár....de az az igazság h motort most picit leszarom szal már sokba van...még kéne 2 gumi,görgőzés stb...leszarom most partik vannak
neekd kell majd vmi a tuareghez? mert ha megyünk ki akkor hozhatok rendelésre is cumót....arrow rezó meg hasonló finomságok "ócsóé"
egy hatso felni
morgen,de jóóó ma elvileg szabad napos vagyok,remélem nem jön közbe semmi...akkor üres a kecó...följön csajom,utána koncert...mi kell még?
ja, amugy morgen.
diszkoveri
tök zsír augusztusban megyünk ki olaszba 5 napra...hozunk be csomo cuccot,majd meglatjuk hogy lesz,főleg kipukat meg ilyen olasz szarokat 50es rs,rx amikhez itthon nincs alkatrész
jól van
de szar a gyári dobja szóval azt gyorsan cseréld le Fater dljét add el
köszi
nézegetem már több napja a kereskedéseket mindenhol pesten meg a környékén de szörnyű árakon akarnak motort adni ..............
azthiszem marad a vadiúj nyunyuki gikszer 750 mint alternatíva mert itt esztergomban olcsóbban jövök ki egy újjal mint máshol egy egyévessel...........ja van egy kis csókom de ha nincs akkor is jobb

de még nem biztos ........semmi ........bár már pénzzel a zsebembe járom a kereskedéseket és ez a csajom szerint jelent valamit.......