jól jönne,napi 2 bart ereszt faszom csúnyán jár....de az az igazság h motort most picit leszarom szal már sokba van...még kéne 2 gumi,görgőzés stb...leszarom most partik vannak
tök zsír augusztusban megyünk ki olaszba 5 napra...hozunk be csomo cuccot,majd meglatjuk hogy lesz,főleg kipukat meg ilyen olasz szarokat 50es rs,rx amikhez itthon nincs alkatrész
köszi
nézegetem már több napja a kereskedéseket mindenhol pesten meg a környékén de szörnyű árakon akarnak motort adni ..............
azthiszem marad a vadiúj nyunyuki gikszer 750 mint alternatíva mert itt esztergomban olcsóbban jövök ki egy újjal mint máshol egy egyévessel...........ja van egy kis csókom de ha nincs akkor is jobb
de még nem biztos ........semmi ........bár már pénzzel a zsebembe járom a kereskedéseket és ez a csajom szerint jelent valamit.......
nem semmi a szöveg...
hát nemgondoltam még rá hogy mennyek, de meglátjuk, ha mégis mennék majd szólok!
jövőhéten milyen tesztelés?
Én ma már voltam Pesten(én vezettem
nézegetem már több napja a kereskedéseket mindenhol pesten meg a környékén de szörnyű árakon akarnak motort adni ..............
azthiszem marad a vadiúj nyunyuki gikszer 750 mint alternatíva mert itt esztergomban olcsóbban jövök ki egy újjal mint máshol egy egyévessel...........ja van egy kis csókom
de még nem biztos ........semmi ........bár már pénzzel a zsebembe járom a kereskedéseket és ez a csajom szerint jelent valamit.......