Sziasztok! Nem tudja valaki hogy a gáz telókat milyen gázal töltik és GY-M-S megyében hol van ilyen lehetöség elöre is köszi! ja és még egy SZUKITS te most ide anyázni és keménykedni jötél mert tudsz szlovákul? vagy beszélgetni döntsd el ha ugy gondold hj beszélgetni akkor beszélges ne anyáz meg keménykedj ha meg anyázodni jötél akk huzz a picsába inen köszi helló
Ma vettem egy kézvédőt a mocihoz,de valamiért nem passzól hozzá!
A kormány végénél ahová bekell csavarni a védőt nincs mibe csavarnom.
És a kormányom is vastagabb mint a kézvédő műanyag szorítói!
Sziasztok!
Egy barátom szeretne nekiállni motorozni, elsősorban az off-road táma érdekli. 125ös endurót szeretne venni, szükös anyagi keretből, 150.000 Ft értékben. Tudnátok ajánlani ebben az árfekvésben vmi jókis gépet? Nézeggetm én is őket: Aprilia Tuareg Wind, esetleg Gilerák, láttam egy CRM 125ös is, valamint Suzuki TSR és Yamaha DT. Én nem igazán ismerem a típusokat, szal ha valaki tudna pár szót szólni, hogy melyiket érdemes venni, azt megköszönném. Tudom hogy ilyen árban motort nem nagyon lehet kapni, de sajnos csak erre futi....
Előre is kösz!
Üdv
jóreggelt!
hát eddig még csak endúrózgattam vele és még azt se sokat, pályára tegnap kinéztem itt a közelben csak kéne rá vmi normális gumi és rövidebb áttétel aztán hajrá!
I am selling my ATV to buy a side by side. I have had this quad for 3 years and bought it from the orginal owner. I used it for working my deer plots and then dragging my trophy"s from the woods. It has never failed to get me to and from my treestands. I put new wheels and tires on it about 200 miles ago and as you can see they are like new. They are off a showroom Sportsman 800 that the buyer did not want. I have replaced both front CV joints and axels and the tie rods. The reason for this is as they ware it gets tougher to steer. I also replaced the rear bearings. This quad is ready to take you almost anywhere. It has a winch that works great. All fluids have been changed and all fittings greased. If you are looking for a solid dependable ATV this is it. I have it for sale locally and reserve the right to end the auction if it sells. It will need to be picked up in Cincinnati. Good luck!
ááá nekem nem éri meg megcsináltatni a műszakit rá, féklámpa meg amúgy sincs, az őzeket nem érdekli
Nem nagyon akarom most eladni, jó ez még egy rövid ideig, és most nincs pénzem olyanra amit szeretnék. (asszonynak kocsit kellett venni/rendberakni/műszaki...)
Nemigen voltak a helyzet magaslatán a rendörök meg a tüzoltok nálunk most az elöbb.Kidölt egy fa az utra és mire kiértek a rendörök meg a tüzoltok adigra haverokal már el is tüntetük a fát az utrol.a qoadokat meg odaraktuk az ut melé.Asztán megjötek a rendörök kiváncsi voltam hogy mit szólnak rá a zsaruk.De meglepödtem semit ismétlem semit nem szóltak.Söt még aszt is mondták hogy megnézik hogy nem e jött be valami uj jogszabáj rá hogy lehesen hivatalosan használni .Ez kellemes meglepetés volt.
műszaki nincs, ha kell akkor csak okosba érdemes, de kapcsolatokkal megoldható. Ár: nem tudom. Mit ér meg neked?
Hogy mit bír. Én egy éve használom, azóta semmi baja nem volt, semmi zaj nem jön a blokkjából, nem gyengült semennyit, Elméletileg bőven kibír 7-8e km-t gond nélkül.
A kormány végénél ahová bekell csavarni a védőt nincs mibe csavarnom.
És a kormányom is vastagabb mint a kézvédő műanyag szorítói!
Már nagydjából fent van az oldal....
bár kicsit el van baszva...kattoljatok a supermotora és meglátjátok mé
Egy barátom szeretne nekiállni motorozni, elsősorban az off-road táma érdekli. 125ös endurót szeretne venni, szükös anyagi keretből, 150.000 Ft értékben. Tudnátok ajánlani ebben az árfekvésben vmi jókis gépet? Nézeggetm én is őket: Aprilia Tuareg Wind, esetleg Gilerák, láttam egy CRM 125ös is, valamint Suzuki TSR és Yamaha DT. Én nem igazán ismerem a típusokat, szal ha valaki tudna pár szót szólni, hogy melyiket érdemes venni, azt megköszönném. Tudom hogy ilyen árban motort nem nagyon lehet kapni, de sajnos csak erre futi....
Előre is kösz!
Üdv
hát eddig még csak endúrózgattam vele és még azt se sokat, pályára tegnap kinéztem itt a közelben csak kéne rá vmi normális gumi és rövidebb áttétel aztán hajrá!
hol vagytok? nagyon nagy a punnyadás...meg fog halni a topik
Nem nagyon akarom most eladni, jó ez még egy rövid ideig, és most nincs pénzem olyanra amit szeretnék. (asszonynak kocsit kellett venni/rendberakni/műszaki...)
Láttam ma egy yzf450et smnek átalakítva slick gumikkal 850ért 2004es...elég jó ár érte nem?
link
Hogy mit bír. Én egy éve használom, azóta semmi baja nem volt, semmi zaj nem jön a blokkjából, nem gyengült semennyit, Elméletileg bőven kibír 7-8e km-t gond nélkül.