Azt a 600 asra fúrt CR-t megnézném azért
Elég érdekes volna 100 ccm megfelelő furatnagyobbítást kihozni egy olyan hengerből aminek az égésterének a falvastagsága max 4 mm.De most jön az hogy biztos meghüvelyezték!Ez sem volna kissebb bravúr mint a fúrás,bár kissé egyszerűbbnek tűnhet.Csak azt mondja meg valaki hogy a hüvely mögött mekkora víztér marad
De éljenek a 600-as CR-ek
rolam igy is folyik a viz, nemhogy motoron....de konnyen elcsabithato vagyok
hetvegen voltunk esztergom rallyit kukkolni, a gyors vegetol olyan 150meterre ott figyelt az uton egy oakley szemuveg rendes voltam kiraktam az ut szelere, nem hoztam el....vagy megtalalta a tulaj, vagy valaki mas ellopta helyettem mire vissza mentunk
atis38 tegnap járt le a 30 nap .........elméletileg idáig kellett volna megszólítani benneteket a balhé miatt ........
a haveromat se szólították meg...............veled mi van ? tudsz valami újat ?
csak nyaraltunk meg tábor meg minden geci volt azt nem voltam ráérős ...Kiválasztottam milyen motort veszek, 250 4T...ha ealdtuk a golfot akkor már veszünk is..néztem őket neten eddig amit találtam legjobb árakban azok yamahák voltak...meg néhány suzuki...
Szevasztok örülök neki hogy örülsz meg annak hogy jó használd egészségel.És ha valamiben tudok segiteni akkor szólj.Te is segitetél amikor kellet .Na jó éjt megyek dvd-t nézni az aszonyal.
Az ilyesmit el kell hozni,mielőtt valami genyó ellopja
Elég érdekes volna 100 ccm megfelelő furatnagyobbítást kihozni egy olyan hengerből aminek az égésterének a falvastagsága max 4 mm.De most jön az hogy biztos meghüvelyezték!Ez sem volna kissebb bravúr mint a fúrás,bár kissé egyszerűbbnek tűnhet.Csak azt mondja meg valaki hogy a hüvely mögött mekkora víztér marad
De éljenek a 600-as CR-ek
hetvegen voltunk esztergom rallyit kukkolni, a gyors vegetol olyan 150meterre ott figyelt az uton egy oakley szemuveg
Épp a pályát nyűvi Sooki Zsolti meg valami tanítványa.Úgylátszik ők bírják a meleget
http://motorshow1.hu/index.php...
jogi esetek
atis38 tegnap járt le a 30 nap .........elméletileg idáig kellett volna megszólítani benneteket a balhé miatt ........
a haveromat se szólították meg...............veled mi van ? tudsz valami újat ?
2006 os fél évet használt
6. olajcserén van túl
csak nyaraltunk meg tábor meg minden geci volt azt nem voltam ráérős
csörgess meg 30/604-4334 aztán olyan délelőtt vmikor megyünk hozzátok
18 találat