Használtmotor oldalon most van egy Cr500 ami felvan fúrva 600-ra haverom megvan őrülve érte.
Mondtam neki hogy ne legyen állat ilyen gépet nem szabad venni!
Ehez már lehet hogy ingyen adják a koporsót is!
neeeem
biztos nem kam
láttam versenyeket videón...kb 6-7 évesek lehettek...és ők már akkor is egymással versenyeztek...de még pár nagy név is ott volt azé...ernesto fonseca,tim ferry meg ilyenek
Javasolnám a bütykös gumi használatát a kerekesszékes társaságnak!
Akkor egy könnyített pályán kézi erővel végighajtatnám őket
Akinek a karja tört, pedálos járművet használhat, ha a gépátvételen megfelel.
jajaaa,én is épp az előbb olvasgattam...
firtosvári vagy hogyhíjják..nyáregyházán bukott...meg előző héten máég egy páran...borka,szőke...már nincs is kawás
Basszki most olvasgatom a hétvégi versenyjelentéseket,és totál elkeseredtem.Mindenki össze-vissza töri magát.Mire hozzánk kéne jönniük brillírozni addigra full elfogy a mezőny
Ne legyél már ilyen lusta!
Csináld csak meg rendesen.Amúgy az enyém sincs lekezelve semmivel,és ha nem szilikonoznám már olyan rozsdás volna mint egy traktorkémény
Mosás után én mindíg lefújom szilikonsprayvel,letörölgetem rendesen és ennyi.Bár az enyém már inkább aranyszínű mint króm.Biztos azért mert nincs rendesen kiégetve
nem veszi fel a telot! amugy ő tuti tudna segiteni? ha nem akkor hol foglalkoznak ilyennel? mert akárkit felhivtam mindenki azt mondta hogy ilyennel nem foglalkozik!
nemtom
Mondtam neki hogy ne legyen állat ilyen gépet nem szabad venni!
Ehez már lehet hogy ingyen adják a koporsót is!