Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Használtmotor oldalon most van egy Cr500 ami felvan fúrva 600-ra haverom megvan őrülve érte.
Mondtam neki hogy ne legyen állat ilyen gépet nem szabad venni!
Ehez már lehet hogy ingyen adják a koporsót is!
na persze még van vele melóóóóó
alig várom hogy feltegyem máááá
neeeem
biztos nem kam
láttam versenyeket videón...kb 6-7 évesek lehettek...és ők már akkor is egymással versenyeztek...de még pár nagy név is ott volt azé...ernesto fonseca,tim ferry meg ilyenek
Javasolnám a bütykös gumi használatát a kerekesszékes társaságnak!
Akkor egy könnyített pályán kézi erővel végighajtatnám őket
Akinek a karja tört, pedálos járművet használhat, ha a gépátvételen megfelel.
Banyek ez tuti nem kamu?
Bexarás hogy ha ez a 3 állat már ilyen régóta ismeri egymást
bubba és carmichael semmit nem változott..most is igy néznek ki szerintem,csak nagyobbak
figyejjétek mááű
most találtam stewart myspace-jén
nagyon durva
igy elsőre ránézésre szerintem pastrana bubb carmichael
Ha pofátlanul olcsón adják akkor kell
500E?
hééé puncik
nem kell valakinek egy 2006 os rmz250 fél évet használt
6. olajcserén van túl
versenymentes
Szecsu ha elfogy a mezőny mire Csolnokra érne akkor lehet egy külön részleg a Fair-Playnak
jajaaa,én is épp az előbb olvasgattam...
firtosvári vagy hogyhíjják..nyáregyházán bukott...meg előző héten máég egy páran...borka,szőke...már nincs is kawás
szerintem bazd meg
Basszki most olvasgatom a hétvégi versenyjelentéseket,és totál elkeseredtem.Mindenki össze-vissza töri magát.Mire hozzánk kéne jönniük brillírozni addigra full elfogy a mezőny
Szerintem szarul
persze mert le volt kezelve gyárilag
kiváncsi vagyok hogy fog mutatni ez a "króm" rezó a zöldségen
de mam ár nem....már eleged baszakodtma vele ma
nekem a procircuit rezo kromos volt,de én mosás után soha semmivel nem ketem/fujtam le és igysem lett rozsdás
jóóóvan báázzeeeg megcsináálom
ja,hát húzni kéne a gáááááázt
Ne legyél már ilyen lusta!
Csináld csak meg rendesen.Amúgy az enyém sincs lekezelve semmivel,és ha nem szilikonoznám már olyan rozsdás volna mint egy traktorkémény
Mosás után én mindíg lefújom szilikonsprayvel,letörölgetem rendesen és ennyi.Bár az enyém már inkább aranyszínű mint króm.Biztos azért mert nincs rendesen kiégetve
persze hogy foglalkozik vele!
fehér géza motorszereléssel és telójavítással foglalkozik
nah most mennem kell! majd este még leszek! és ha netán vki tud telefonszámot ahol javitanak hátsotelot akkor irjon ! elöre is köszi! csáo
nem veszi fel a telot! amugy ő tuti tudna segiteni? ha nem akkor hol foglalkoznak ilyennel? mert akárkit felhivtam mindenki azt mondta hogy ilyennel nem foglalkozik!
nemtom
nincsmit
olcsóbb ha megjavíttatod
ahha mindegy azér köszke! majd megprobálom felhivni a telefonszámokat azt majd csak lesz vmi!