Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

mi az? hát hogy is definiáljam...szupi kis enduro, lightosabb terepen is lehet vele zuzni, turázni isteni vele, és imádom...alias: my gépsárkány
Hát, sajna nincs. Illetve van, de hozzá van csavarozva egy komplett motor
Télleg? Mondjuk felénk nem sok szikla van, de függőleges közeli fal annál inkább... És eső után vundersőn, mert némileg agyagos is
Hello!

Teljesen elkeseredtem, szétszedtem a fékeket, vettem tisztítóspayt, befújtam, a betéteken még bőven van vastagság, a dugattyúkat bekentem rézkenőccsel, amit direkt erre gyártottak. Még mindig szorul, nyikorog. 1 fordulatot sem tesz szinte meg. Amúgy a dugattyú visszamozdul picit, ha felengedem a féket. Tudna valaki valamilyen szerkezeti leírást adni, esetleg képeket, magyarázatot, vagy bármi hasznos infót?

Köszi a segítséget!
Üdv. Gábor
nikk neked nincs eladó hátsó sárvédőd? (sehol sem találok (neten))
Ez má jobb. De mi az a Wind? Ilyesmim nekem is volt, sima uccai aprilia enduró
hát ez eléggé meredek volt...
és mi lesz ha nagy lesz ?
Az nem számít, ha sziklás. Lendülettel sokmindenen túl lehet jutni. CSak ne lógjon túl sokkal a függőlegesen
felfelé? hát az egy nagy sziklás hegy volt...oda nem tudtunk volna moccal felmenni
nem jó
Nálam nem akar működni, pedig oldalba rúgtam...
Ebben a sztoriban én vagyok a legnagyobb ősember.... mert foggalmam sincs. De elég gáz lehet ott megindulni felfelé. Úgy félúton hanyatt esnék, nem?
http://www.hasznaltmotor.hu/ha..." target="_blank">elado a mocim
Cserépfalu-i túra kép...Hór-völgye...az ősemberbarlanghoz közel
Ez a gáz, hogy egy lúzer geci felrak egy máshonnan letöltött vidit, és királynak képzeli magát. A mai számítástechnika sajna jól kinőtte magát
az mekkora egy **** nagyon felbaszta az agyam ááá
Az a köves kép az adatlapodon merre van? Heves megye? Csak ha publikus
Aszonta, túl erős volt neki. Nem kamu, mint az utah a wr-rel
hali !
nincs véletlen valakinek 1 eladó suzuki rm v rmx hátsó sárvédője?(94-es)
jó árat adnék érte ha szép állapotban van ...
hát ööö lehet
Dehogynem... lélekben biztos
egyik sem...