Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Háhóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó ?
Kaposvári is vok, meg csá is, ha mész alunnyi. Meg Csurgón is ismerek néhány embert, mert ott gyerekeskettem. De az má rég vót
na ledöglök császtok vagyis csá nikk mert más ugynéz ki nincs itt vagy lehet hogy már senki
Kaposváron lax nikk?
Somogyország, ahol álmomban jártam, Somogyország.... Vagy valamire rosszul emléxem?
Meg Te is. Hiába, Somogyország...
Vanak kivételek mint például nikk barátom
De lenne. Kvittek vagyunk
Hát itt meg mi a pék fasza van kivagyunk halva.Ha én nagyképü lennék és a quados forumba irnák akkor nem is lenne hozzászólás
Nem sok derült ki róla. Egyébként nekem teccik a vas. Kérdés, mennyiért pazarolják...
hamarosan elérhető a videók között az aprilia RXV 550
"Martin Kohut a Szlovákok egyik kimagasló versenyzője is jelezte felénk az indulási szándékát, így már több, a Vb szereplő versenyző várható Csolnokra.........."

5 kicsi cikk a 7végi versennyel kapcsolatban

Időjárás előrejelzés
azon vagyok.... már a váltóba megrendeltem az alkatrészeket... 1 csávó eljött megnézte, tetszett neki amit látott, már alig várja hogy kipróbálja.
Szal bíztató a helyzet de még nem kiabálok el semmit
add el a crt
legalább 15K...... és most az összes pénzem áll egy üzletben
mert mennyi kéne?
ÁÁÁÁÁ... Nagy a gáz.... NEM JÖtt össze a pénz Csolnokra
Most megyünk fateral levágjuk a crosspályánaknevezet dombot mert jól megnöt a gaz rajta miota nem motorozom
Az is fasza
az zsir mi is voltunk csak mi házi tákolmány kistraktorral
Haverom már faszán kenyi a gépnek, tegnap elmentünk csemegekukoricát lópni
de majd talán jővőre már nyomja neki egyedül is.
Szevasz barátom.Yes.Csak még nem igen mer egyedül vele menni mert nagyon harap a gép
szeva laci miujság?,fiad üzi még az iprat?