Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

akkor KTM & YAMAHA
ktm 4EVER
Laci
nem vett fel haverod msn re
yamaha 4ever
elfogadnám.... sőt meg is hajtanám
3 ból 1
wow honda xr 400
bálint,gábor,tomi
mienanyaralás?

te megadnád a Bálint, A zsolti meg a gergő msn jét? remélem jól emlékszem a nevükre
nemgond
Nah szevasztok!
Apa vette egy Honda Cbf600 abs-t, nagyon pöpec kis gép Nem tudtam rávenni a crossra/smre
Üdv bazzee
Leszeded az ülést, ott a légszüröház és közvetlen mögötte van. De pont hogy elfér, legalább is a 640en, de ha gondolod csinálok kpet rola.
Gerre,csinálj már nekem fényképet plz hogy hol van az akksid! meg hogy hova van kötve...gondolkodom h teszek bele akksit...
és te hol vettél gumigyürüt és mennyiért?
Helló!

Én ugyanezt a légtelenítős témát tapostam végig... Nekem azok a "gumigyűrűk" mentek szét... kicseréltem... ki lehetett légteleníteni... az más dolog, hogy rá egy hónapra megint elkezdte mert sérült volt a munkahenger és megsértette a gumigyűrűt.. tehát munkahenger csere + fékcsőcsere és jó lett...
Hali.Valami okosságot mondjatok már az elsöfékemmel kapcsolatban,ugyanis vagy 2honapja elkezdett gyengülni,aztán gondoltam légtelenitek,ráfér már hogy cseréljem az olajat stb... csak nem tudtam megcsinálni pedig elötte a hátsot megtudtam csinálni aztán most hogy jo lett a motor,és szükségessé válna az elsö fék elvittem egy motorszerelö haverhoz,de ö sem tudta megcsinálni.....
Mi lehet a gubanc?Ö azt mondta,hogy lehet a munkahengerben lévö kis gumi gyürük szartak be... mi a bánat lehet
látom már a kisgyerekek se kis motorral járnak.
hát szeretnék....majd ütközünk ...csak ne motorral
kigyüssz majd csolnokra?
aha gurulgatok velük
Mi a helyzet?Megyegetnek a gépállatok?
na szewa!
Nah holnap végre apa is visszaáll a motorosok közé Cbf600 abs 2005ös