Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Reggelt. Na én nem soká lépek,csapatok egy jó nagyot Tegnap is voltam éjjel az esőben...az szép amikor még 3ban is elpörög 90nél jó volt. naléptem,csaóka
Jó reggelt!Lessz egy RMX vázba RM 250 blokkos telyesen felújitott brutál vadállat eladó ha kiengedik majd az EC 300-mat a sittről .Jelenleg 3 üzemóra van benne!
Jó reggelt nem korai egy kicsit Mármint sörözni
Jó reggelt mindenki! Első sör megvót
jó éjjelit, vagyis éjszakát
Na, szeva papa, megyek eldőlni. Jóccakát
Egy f@sszopó köcsög, senki más. Egy főtengelyes rigája sincs, nemhogy kátéem....
ktm-je van ám wazze nem szarozik ez a srác és ráadásul 990 komoly egy csóka
Basszus, de sok motor volt ott. Bele is szédűtem
vagyis itt
aloop tank kithttp://www.aloop.com/cust_imag..." target="_blank">hond xr 400 hoz
Néha ránézek a vidikre meg a köcsög utahra, hogy meg mer-e szólalni. De eddig még nem
Ugyanmá... rengeteg jó gép van. Állítólag közel a drz 450 is. Én meg azt szeretném látni
persze wr az etalon... de nincs a piacon
Akkó mégse wr? CSAk a tankon múlik?
kell egy ilyen tank ha xr-em lesz nagyon tetszik, csak honnan a f/szból szerezzek be
Mér? Zsír, csak nem terepre
de viszont evvel a tankkal nagyon tetszik, csak ne sm kerék lenne rajta
Nem hiszem, hogy tré lenne. De nem csak a dugó a különbség (a krosszé 1 gyűrűs, az enduróé 2), a kipu, a karburátor se ugyanaz. Az enyém le van fojtva, még vagy 15 lovat lehetne rápakolni, ha szempont lenne. De nem az. Így gyengébben később esik szét
ahham és látom te 1 kicsit jobban benne vagy... az is igaz h majdnem ugyan az az rm mint az rmx mert nekem rm dugót raktak bele a szervízbe az ugye nem tré?
A rally se kicsi. Az is két tanksapkás, fordított telós (marzocchi), meg brembók vannak rajta. Jókat lehet vele repülni. Vagy akár aszfalton tépni 150-nel
Én nem vennék 4 ütemet. 2 éve nyúzom az rmx-et, csak jót tudok írni róla. Bárhová felmegy, ahova mondjuk egy 525, és a lánc meg légszűrő olajozáson kívül mást nem tettem vele. Most jönnek majd a kerékcsapágyak meg a láncszett, no de két kőkemény év után melyiken nem?
hát a wind nem olyan jo terepen mint a rally...ez nagyobb testű is...
ok azért köszi és am mi a véleményed az rmx-ről nekem nem régóta van meg de már költenem kelett rá 1 jelentősebb összeget bár ez az előző gazdi miatt van , érdemes lecserélni 1 wr-re? (nikk)
Má azé kérdezem, mert nekem is volt két aprilia enduróm. Egy sima önindítós, meg egy rally. De egyik se volt wind. A rally volt keményebb, a tiéd inkább a simára hajaz. Azzal nem lehetett volna keményen terepezni