Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ja, csípom az érdekes kinézetű manusokat. De én nem bírom, ha valami szőr hosszú rajtam. Ezt a körszakáll szerűséget is rendszeresen vágom géppel
az baj van egy plussz klx-em.
szevasztok gemes érdekelne a verda?
Szal nem merem pillanatnyilag
na ja nőveszd meg a szakált is és fond be mint én na akkó még láthatsz vicces arcokat. Én bazi jókat szoktam nevetni az embereken hogy eltudnak csodálkozni.
Milis hajam már volt. De még nem borotváltam magam kuglira sose. CSAk azért nem teszem, hogy az ügyfelek ne ijedjenek meg tőlem
nem mered kipróbálni
Lehet, az lesz. Meg úgy csúnyábban is lehet nézni. Nem tolakodnak eléd a sorban
értem én
nem kell félni.
jajj
Az se jó borotváld le te is a hajad mint én és már nem is látszik hogy hulik a hajad.
Mondok jobbat. Nekem meg besikerült a harmadik trónörökös, és mennem kell nagyobb lakásba. Azt intézem. Már a fele hajam kihullott
Á anyira nem jó mert nem tunk elmenni nyaralni és itthon esz a fene a gyerekkel.meg van egy kis maszekom és azt is csinyálom. Szal nem olyan sima szabi.
Milyen az a mocc? Én is arra gondoltam, mint következőre
simán lehet rendszámos. bár ne kérdezd hogyan. én most vettem egy rmz 450 et az is rendszámos volt.
(bár nincs rajta se lámpa se semmi.)
Nem ott? Csak olyan simán? királly vagy. Nekem ez most nem jön össze.
Hellotok!
Nemtudjátok hol lehet kapni baranya megye közelébe Honda XL 250 Tömitéseket és menyiért 1983-as évjárat
De nem Szabi46-on.
Én két hét szabin vagyok.
Szeva cimbi! Egésségedre! Rég dumáltunk. Én a negyediket szűröm, mert fáj a belem.... De itt megállok, mert holnap meló
csak és kizárólag RENDSZÁMOS KELL NEKEM
egéssség már egy bent van cimbi.
Szasztok! Sztem is gyanúsan occsó. Én nagy déereket nézek, azok drágábbak ebben az évjáratban, hasonló adoccságokkal. De ha nem nagy gürc, nézd meg, hátha jó biznyák
Gyanúsan ólcsó.