Hali mindenki tegnap szétborítottam a TSR lengéscsillapítóját, vagyis csak azt a henger alakú fém izét amibe oloaj van, tudjátok ami ott van a rugó mellett. nem tudja vki hogy lehet feltölteni olajjal, és ugy összerakni h. fasza legyen
SEGÍTSÉG
Előre is köszi
még egy ötlet: másik gyertya? nekünk egy új ngk beszart-1/2 óra rugdosás után rájöttünk
próbálj még injekciós fecsivel fullgáznál a karbi legmélyebb torkába 10-20ml benzint-keveréket nyomni, utána indíts. a gyertya öngyújtós melegítése is sokat segíthet
Vedd le kiput és nézz be a lukon! Vedd ki a gyertyát is, úgy jobban látszik.
Ott láthatod, megvan-e az összes gyűrű! Már ha kétütemű a vas. DE REMÉLEM AZ!
hát majd holnap viszem a szerelőhöz megint de most egy másikhoz és talán ő tud rá mondani valamit..
de az abaj hogy ha levesszük a hengert akkor már kell megint vennem ezt a rohadt tömítés szettet és az is 10ezer és a másikból is még meg van minden csak a henger szett hiányzik...
Fötengelyszimmering?------------------------nem néztem
Gyűrűt megnézted már a kipu nyíláson?--------------új van benne a szetthez adták
Szikrát jó helyen adja?----megmértük mérővel és nagyot ad és jól
Membrán nincs letörve?----nincsen
vákuum nincs benne a dologban. A gumigyűrű négyszögprofilú. ezt húzza úgy meg, mint a pl a J betű alja a munkahenger. Ez a gumi meg ha nincs nyomás, visszaáll alap " l " helyzetbe, magával víve a m.hengert. Mint egy szűk puna
Gerre:Nem jössz akkor hétvégén veretni egy faszát?!
Ja és PITE számát nem tudod?Mert ugyhallottam uj van neki.
Köszi hát ha összejön kimegyünk megnézni!
SEGÍTSÉG
Előre is köszi
Megjöhetne már a motoros cuccom kintről,mert anélkül eléggé merész dolog mekivágni.
milyen hátsó dob? bocsi de nem tom hogy mi az ha leírnád megköszönném
ezen most felhúztam magam
próbálj még injekciós fecsivel fullgáznál a karbi legmélyebb torkába 10-20ml benzint-keveréket nyomni, utána indíts. a gyertya öngyújtós melegítése is sokat segíthet
Ott láthatod, megvan-e az összes gyűrű! Már ha kétütemű a vas. DE REMÉLEM AZ!
de az abaj hogy ha levesszük a hengert akkor már kell megint vennem ezt a rohadt tömítés szettet és az is 10ezer és a másikból is még meg van minden csak a henger szett hiányzik...
Gyűrűt megnézted már a kipu nyíláson?--------------új van benne a szetthez adták
Szikrát jó helyen adja?----megmértük mérővel és nagyot ad és jól
Membrán nincs letörve?----nincsen