Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az kicsit kemény lenne kicsit mesze vagy tölem
Aloha!
Gerre:Nem jössz akkor hétvégén veretni egy faszát?!
Ja és PITE számát nem tudod?Mert ugyhallottam uj van neki.
de akkor basszál vmi sm kerekeket a gépbe
Oksi!
Köszi hát ha összejön kimegyünk megnézni!
Hali mindenki tegnap szétborítottam a TSR lengéscsillapítóját, vagyis csak azt a henger alakú fém izét amibe oloaj van, tudjátok ami ott van a rugó mellett. nem tudja vki hogy lehet feltölteni olajjal, és ugy összerakni h. fasza legyen
SEGÍTSÉG
Előre is köszi
5.én lesz,vagyis vasárnap!
Gyere el felénk azt megyünk egy jó nagyot!
Reggelt skacok .Máma is jó lenne elmeni valahova egyet turázni Kikell használni a szabit
Szombaton lesz ugye?
Megjöhetne már a motoros cuccom kintről,mert anélkül eléggé merész dolog mekivágni.
Nincs is messze tőlem Csolnok meglátom hogy ha nincs más program hétvégére könnyen előfordulhat hogy ott leszek megnézni benneteket!
köszi! az sem eset szét. új bilincsel meg van rendesen fogatva
mondjuk ah alégszűrő házra gondolsz és arra a bilincsre ami tartja a kettőt akkor az nem esett szét
kipofogo dob,a kipofogo hátsorésze
3 gyertyával is próbáltuk még is semmi.....
milyen hátsó dob? bocsi de nem tom hogy mi az ha leírnád megköszönném
esetleg hátsó dob nem esett szét, hogy a gyapot eltömheti teljesen?
még egy ötlet: másik gyertya? nekünk egy új ngk beszart-1/2 óra rugdosás után rájöttünk
próbálj még injekciós fecsivel fullgáznál a karbi legmélyebb torkába 10-20ml benzint-keveréket nyomni, utána indíts. a gyertya öngyújtós melegítése is sokat segíthet
de hogy ha kap benzint és jó a szikra is akkor annak be kell indulni nem?
igen az 2t és már levetük és megnéztük és semmi gond. legalább is úgy láccik... zsblámpával megvilágítottuk meg be is nyultunk és semmi
Vedd le kiput és nézz be a lukon! Vedd ki a gyertyát is, úgy jobban látszik.
Ott láthatod, megvan-e az összes gyűrű! Már ha kétütemű a vas. DE REMÉLEM AZ!
hát majd holnap viszem a szerelőhöz megint de most egy másikhoz és talán ő tud rá mondani valamit..
de az abaj hogy ha levesszük a hengert akkor már kell megint vennem ezt a rohadt tömítés szettet és az is 10ezer és a másikból is még meg van minden csak a henger szett hiányzik...
új gyűrű is tőrhet.
mindegy csak műkődjőn.
Fötengelyszimmering?------------------------nem néztem
Gyűrűt megnézted már a kipu nyíláson?--------------új van benne a szetthez adták
Szikrát jó helyen adja?----megmértük mérővel és nagyot ad és jól
Membrán nincs letörve?----nincsen

na most mi lehet még a problem?
vákuum nincs benne a dologban. A gumigyűrű négyszögprofilú. ezt húzza úgy meg, mint a pl a J betű alja a munkahenger. Ez a gumi meg ha nincs nyomás, visszaáll alap " l " helyzetbe, magával víve a m.hengert. Mint egy szűk puna