Helló! CSak benéztem az oldalra egy pillanatra, mert holtfáratt vagyok a mai menéstől. Néztem a yamit, nekem fura az a cső rajta. Olyan házi tákolmány forma. Ilyenekkel mindíg óvatos vagyok, mert ha a belsejében is ezt a technológiát alkalmazták, az nem biztos, hogy jó lesz
Bazze Szpájjal verettünk! Fasza volt! kijövök a fődutól aszfaltra oszt1----------------5ig kerék... hátra kell tennnem egy 33as fogaskereket mer nem bírok vele
Üdv!
Van aki rakott már össze showa telot? Lenne kérdésem evvel kapcsolatban. Összeraktam én is de a próbauton könnyezett a visszahúzó szelep mellett. Hogy lehet meghúzni a szelepet hogy ne forogjon el? Speckó kulcs? Csak azért kérdezem, mert a dugattyúház anyaga alumínium finomenettel és nem akarom letépni rola. Válaszokat előre is köszönöm!
azt láttam bazze,igen,emlékszem mert ott figyeltek emberek nagyon! először kriszt aztán engem de az geci tré kanyar,ott nem lehet menni,van rajta por is meg picit rázós is....de már ott is közel jártam kriszhez
ja jól néz ki menet közben .........egy pillanatra ismerős volt a gép aztán megláttam az usa renctáblát és már tudtam te vagy .....
mi pomázról jöttünk ill. voltunk felvonulást nézni p.vörösvári motorostalálkozón ......kicsit fel is vonultunk...aztán vissza motorozni és épp megálltunk kétbükkfa nyeregnél /ahol jössz le esztergomba / és ti meg ott mentetek le csak nem mertem utánadindulni de legközelebb ott találkozhatunk egy kis farolásra
azt egyből gondoltam... 2 odavisszát mentünk másodjára lefele elkezdett szopatni egy görény tdm 850nel,krisszel utolértük,kigyorsításnál elindultunk de nagoyn együtt mentünk,aztán ő elment 160nal,nekem 150 körül járt az óra amikor a kis suttyú ráhúzott még 1 gázt...na most oké egyenesben meg volt neki a 160 kanyarban meg ilyen 80 ahol az én tempóm meg 130 és nem engedett el,zárta az ívet...kis buzi...szúrkáltam 2 kanyaron keresztül harmadiknál külső íven elmentem neki
Amúgy kurvajól megy kis gép,csak ne szitálna 120 felett az eleje na majd meg lesz oldva. 160as gumiból 8 mm maradt mind2 oldalt...az elég baráti így hogy 5 napos a gép
Szivesen.
Most szereztem egy 350-es Cagiva-t
de hiányzik a kuplunk kar... hol tudok ilyet szerezni?
Előre is kösz.
JG
nem is lenne rossz ha 800-lenne max és ne 2000-es lenne
na meg szétvolt már szedve a motorja is
Van aki rakott már össze showa telot? Lenne kérdésem evvel kapcsolatban. Összeraktam én is de a próbauton könnyezett a visszahúzó szelep mellett. Hogy lehet meghúzni a szelepet hogy ne forogjon el? Speckó kulcs? Csak azért kérdezem, mert a dugattyúház anyaga alumínium finomenettel és nem akarom letépni rola. Válaszokat előre is köszönöm!
énj is megyek vissza
mi pomázról jöttünk ill. voltunk felvonulást nézni p.vörösvári motorostalálkozón ......kicsit fel is vonultunk...aztán vissza motorozni és épp megálltunk kétbükkfa nyeregnél /ahol jössz le esztergomba / és ti meg ott mentetek le csak nem mertem utánadindulni