Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hoool? bazz oda jöhettél volna! én nem megyek ma csolnokra... na majd gurulunk egy Dobcsikövet
szevasztok!
tegnap fent voltunk dobcsikőn döntögetni paripákat és gyurika/xlzx/ ott szupermotyózott csak nem vett észre.....pedig integettünk nekije

csolnora jöttök?.....vagy már ott vagytok?
hír még semmi orvvadászok kontra zoozeee ügyben
baszus en meg ma landolok este 7kor es ujra itthon ,es nem latom Csolnoki futamot egy jo vidi nem artana es hajra Fasst tesa mindent belle
hello. Váá még mindig nem tudom hogy mi a baja a mocimnak és az a szerelő aki már vagy 30 crm et összekovácsolt az meg csak szerdán tudná megnézni és mi meg ma mennénk mocizni
LÉCCIVE SMINDENKI AMIT CSAK TUD AZT ÍRJON LE HOGY MI LEHET A BAJA ENNEKA SZARNAK MERT MÁR NAGYON ELEGEM VAN BELŐLE HOGY MÁR 3 HÓNAPJA NEM MOTOROZTAM EGY JÓT
KÖSZÖNÖM SZÉPEN!
valaki csináljon már 1 normális videot a holnapi csolnoki összeröfenésröl!
ha reggel 8ig majd 300km-rel arrébb hozzátok Keletfelé,akkor NO PROBLEM
Na cső everibodri.
Már alig 8 óra és indul a racing.
Faisst kösd föl a gatyeszt,fűzd be Bandit és suhanjatok a Waresszal minél hamarább hogy elférjetek a depóban valahol.
Annyi a profi meg a külföldi hogy már most dugig telt a belső depónk.Ígyhát jó lesz igyekezni!
A tűzoltóink délután 1 óta folyamatosan locsolnak vagy 6 szivattyúval,úgyhogy gondolhatjátok hogy néz ki a pálya
Tényleg aki teheti látogasson el,mert nem mindennapi sportélményben lesz része!
Találkozzunk Csolnokon. Oké?
A nyereg az a caliper ugye, no most az hogy muxik? Mert nekem van rajta 2 rud, amin nincs rugo, csak 2 gumiharmonika, ennek nem kell rugoznia? Ezt erdemes bekenni zsirral, hogy zsirul mukodjon?:)
Mert eszre vettem, ha ezen nyomok, akkor enged a szoritas, es jobban gordul.
A főfékhenger a szar, ha még mindig befog, vagy görbe a tárcsa és feszül, esetleg nem úszik a nyereg, ha nem fix
Na jócakát skacok holnap akkor vigyázatok ám magatokra.Faisst neked meg sok sikert képeket majd délután megnézük remélem a forumon Ja és mindenki dobogos helyet vár ell töled
Na, sziasztok, jó motorozást holnap mindenkinek!
De ugye azér szar a patak, mert elveszi az endurózás lényegét, a lendületet
Ja, a lényeget nem mondom. Mi keresztben megyünk a patakban, nem hosszában, mint a kvadosok
Felénk van több is. És ugyi a patak lenn a völgyben folyik, a genyó. Tehát lejössz a lejtőn, lassítás, át a patakon, aztán nagy gázzal felfelé. Nem mindíg jön össze, de ez ettől szép
sajna én sem tudok itt a közelünkben semmi kisseb patakot,vgayis egy van de az már folyo,és nagy falat
Ilyenkor majdhogynem kiszáradnak ezek teljesen. Fürdeni max valami hangya tud bennük. Az egyik pont egy sirató előtt folyik keresztül. Na, ott még én se tuttam felmenni sose
nálunk holnap siratozás van betervezve nem mintha uszkálnánk a siratokban,de....
meg valami patakocskát fürdözni nekünk is kéne keresni
köszönöm szépen eme remek motoros embernek eme szép kivánságát
viszont kivánom
Néhány patakocska van felénk is. De azt leszámítva porzik az erdő
Reméljük jó lesz enyi idö után már megiletsz egy kicsike kis turát
erre felé ma esett az eső csak sajna kisérte egy kis szél is,ami azért holnapra remélem eltünik és akkor kivánni se kivánhatnék jobb idöt
Hát ja erre is nagy az aszály de itt van egy berki rész ami olyan 500 hektár erdöt jelent na ott azért van mocsaras rész ami a quadosnak kedvez
Kábé egy hónapot én is kihagytam. A fene kívánnya ezt a geci port. De má nagyon áll a répánk, nem bírjuk tovább
Semmi különös. Nemsokára lefekvés, mert hónap... majdnem aszontam, sarazás, de inkább porolás lesz