Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ez meg nem akart fel állni.
Most vissza kérdezhetnék mint ti a múltkor mi az hogy nem jőn fel.
itt van nagyobban de hangsúlyozom,normális aszfalton nem ennyire jön fel!
chevy azzal küldött ide hogy itt van egy srác akinek van itt egy 250es WR je :D

infokat kérnékj :DDDD
na ezeket sikerült kivágni
te már láttál így élőben is
De rájöttem hogy tuti versenygép volt....Szabival már meg is tárgyaltuk.... Esőgumik, sok lánckerék van hozzá,hidr kuplung(egykor lehet hogy csúszó volt),több fejidom+rajtszámos cucc,5colos felni hátul,akra rendszer,nagyobb karbi,szelepelt telók,hardcore equipment matrica szett,braking hullámos tárcsa,4dugós ktm nyerege,radiális brembo munkahenger meg ilyesmik
Most értünk haza a Mátrábol...hüüü de überkirály volt...leszámítva a csekély esőt
fasza ez az első kép
Egy 525-ös KTM Akrával tudott 130-at.
én is kiváncsi lennék enyémre,szerintem annyit tud ez is
Tegnap volt hangerő mérés Csongrádon 124,5 decibel a tudása a kicsikémnek.
minek hazudjak?
Mármint Gyurinak szólt
Kabbe kicsirigó
na movolt hazafele is borultál spy?
az úgy még kevés lenne...250 az már oké
A vicc az egészbe, hogy az RXem forgalmijába (Gyuri EXe) 197 kiló önsúly van írva Lehet velem együtt gondolták?
Jó estét mindenkinek.
kösszeee
Szabinak
váttá fákk a mai veretéssel semmi baj nem volt csak sajnso rosszul indult és rosszul fejezödött be
Wren 15/50 Sxcn 17/44 és legyorsultam többször is...1x elment amikor hagytam neki 3 másodpercet,de akkor is eltudtam volna menni csak elfogyott az út Wrrel könyebb kerekezni jön 2ben is de nem tudom valahogy nekem nem olyan stabil mint a ktm kerekzős kép nem lett mert egyrészt sok volt a kavics,kerék pörgött,meg a srác pont a szar pillanatokat kapta el,mondjuk nála van 1-2 videó,majd meglátom azok milyenek lettek, de mentünk városban egy karikát ott sokkal jobb volt normális aszfalton,sokat számít hogy tapad e a gumi