Nekem úgy ment hogy az uccsó1kmeren minden második hajóra kapaszkodtam Gondolkodtam hogy felkék adni de hajtott a vér meg a pina Szóval a büdös életbe nem usztam egyszerre addig 200métert eccerre de akkó sikerült bepotolnom Az akkori barátnőm azt ígérte bármit megtesz ha megcsinálom! Gyerekek azt a szopást soha nem felejtem
Kicsit haladok előre, meg kiláccik a fejem közben. De ez messze van a szervezett úszástól. Volt, hogy úgy leégtem közben, hogy kéccer hámlott le a fejem. Alig várom, hogy leérjen a lábam. Úgy szoktam kitámolyogni a vízből. Interneten néztem, az uccsó 15 között vótam időileg
Háát ha nem tucc úszni úgy elég nehéz lenyomni az 5200métert Nos nekem csak 3.6km volt de a végén már belepisáltam ami ugye alap de már a kakin is gondolkodtam de aztán visszabujt a medve
Én azt nem úsztam csak az öblöt 1szer Balatonfüred-Tihany...Viszont hazajöttünk öt nap alatt Nyíregyházára Siofokról úgy hogy minden este tajtékra ittuk magunkat..
No, az egyhengeres négyütem több dolog miatt vezér. Lámpától gyors elindulás, majd kerék, könnyű haladás a nehéz talajon, miegyéb. A huszonötös kétütem inkább hobbi, de nagyon
akár szo. este is felpakolhatjuk a vasadat, azzal előrébb vagyunk. de addig még dumcsi