Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Megnyugtattál. Már ha ő is szereti a sört, a motort. Meg a pipát
Sztem Elissának is van barátja aki férfi..
Vagy pipa, sör, motor. Majdnemugyanaz. Remélem, Elissa nem olvassa...
Vagy rönójel sör motor..
Nem ez komoly volt Ezért érdemes élni Pipa viszki motor
Sejtettem
0690.....
Az igen. Volt tétje a dolognak. Megadod a csaj számát? Csak vicceltem....
Nekem úgy ment hogy az uccsó1kmeren minden második hajóra kapaszkodtam Gondolkodtam hogy felkék adni de hajtott a vér meg a pina Szóval a büdös életbe nem usztam egyszerre addig 200métert eccerre de akkó sikerült bepotolnom Az akkori barátnőm azt ígérte bármit megtesz ha megcsinálom! Gyerekek azt a szopást soha nem felejtem
Kicsit haladok előre, meg kiláccik a fejem közben. De ez messze van a szervezett úszástól. Volt, hogy úgy leégtem közben, hogy kéccer hámlott le a fejem. Alig várom, hogy leérjen a lábam. Úgy szoktam kitámolyogni a vízből. Interneten néztem, az uccsó 15 között vótam időileg
DE NEM ÁM!
Hát, képzeld el magad, mint egyetlen endurós csaj sok manus között. Nomeg a dicsőség, hogy eddig itt még nő nem járt
Háát ha nem tucc úszni úgy elég nehéz lenyomni az 5200métert Nos nekem csak 3.6km volt de a végén már belepisáltam ami ugye alap de már a kakin is gondolkodtam de aztán visszabujt a medve
No, én nem tudok úszni. De az 5200 métert megtettem olyan 5 óra alatt többször is. Aztán mindíg berúgtunk. Könnyen ment olyan hullafáradtan
Bringával
Én azt nem úsztam csak az öblöt 1szer Balatonfüred-Tihany...Viszont hazajöttünk öt nap alatt Nyíregyházára Siofokról úgy hogy minden este tajtékra ittuk magunkat..
nya huppanok...széles utat...nagy sarat by by
Persze egyhengeres kétütem se uccsó
Na, én meg átúsztam párszor. Révfülöp-Balatonboglár. Gondoltad volna rólam?
No, az egyhengeres négyütem több dolog miatt vezér. Lámpától gyors elindulás, majd kerék, könnyű haladás a nehéz talajon, miegyéb. A huszonötös kétütem inkább hobbi, de nagyon
Nos de én nem motorrral mentem körbe igen gyorsan hanem biciklivel embör SAJÁTERŐPOWA
a vas. tuti. nálam a motorom+waresz+futó.
akár szo. este is felpakolhatjuk a vasadat, azzal előrébb vagyunk. de addig még dumcsi
a tts volt a legjobb, de már nem gyártják....