helló!
én józsán lakok és igen van itt egy csávó aki foglalkozik kipukkal, nemlakik tőlem messze ugyis el akarok mostanában menni hozzá hogy megkérdjem hogy a DR-emre mennyiért csinálna vmi nyitott dobott majd megkérdem akkor neked is!
nekem is kéne gyakorolni,meséljetek nekem a tecnikáról 1ben alapról pici rántássan felveszem ez mind szép és jó de amikor kb fél méteren van az első kerék megijedek meg ott már váltani is illene....nem tom hogy csináljam
Asszongya nézz ki egy kicsit tanulni 1 kicsit elvagy tájolva kisfiam Annyit mondok hogy ne szenvedj amíg nem ér le a sárvédő addig gyakorolj és vegyél fel vagy 10 neccczsákot a hátadra meg szega héj
jaja addig oké,hogy fasza meg még szinte uj csakhogy a sok retkes tanyasi faszopo buzi hokiszökevény suttyo még azért is szövegel meg visit a yardoknak ha végig megy valaki a tanyán egy hangosabb motorrral szoval marad a perkedi ut
Namost internátusba vonulok de rögtön úgy megijedtem Gyermekem tanulj...Annyira nagy kereket nyomtam hogy csempézni kellett az első telót nehogy elégjen amikor kilép az űrbe...Nade hol van Standar?
jovan majd ha már lesz valami értelmesebb felvétel...már csináltunk párat de még egyikben sincs ilyen orbitális egykero,szoval addig lapulok de nyugi 1-2 honap és porig leszel alázva
én józsán lakok és igen van itt egy csávó aki foglalkozik kipukkal, nemlakik tőlem messze ugyis el akarok mostanában menni hozzá hogy megkérdjem hogy a DR-emre mennyiért csinálna vmi nyitott dobott majd megkérdem akkor neked is!
csá akkor holnap olyan 17tájékában nézz ki egy kicsit tanulni
tovább sajna még nem tudom tartani