Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

gyere msn-re
Váltassz már? Melyik részén leszel?
És igen voltam tokajban mint üvegmester
olyan 17.00tol
Mikor leszel kint?
jah vazze,amugy meg tanuloki vilizni azt ha gondolod nézz ki holnap a perkedi utra
oksa....voltál tokajba?
Nah nemigazán akarok belepofázni szpáj14 kolléga majd meglássuk én bárhova megyek csak szoljatok előőte min. 1 órával
szasztok..gerre olvastam,hogy jövéhöttl már koko is terepen nyomul? tegnap találkoztam a cafeban Dáviddal aztán mondta ,hogy jövöhétvégére debrecen ura van tervezve igy van ez?
meg hát.. akarom mondani el
igaza van elissának... tényleg elbűvölt
nekem tökéletes ez a motor
megvan benne az ami az xr és drz ből hiányzik, vagyis ha odarántom neki az teszi a dolgát, de úgy rendesen....
elegem van már ebből a kihuzatás és csak úgy megy dologból, Nekem rögtön harapjon
na megjötte...
kicsit iddogáétunk sógival
teccik az arany szín ...mizu veled?Mátrában zugattál mostanában?
nya így az éjszakában egy kis kedvesség....
I G E N ! ! !
Ilyen hobbiendurós szinten nembizti, hogy jó a túl erős mocc. Iggen hanyatt lehet vele esni függőleges közeli állapotban. Soxor mondtam má, de így van, hogy a legjobb hobbimotor az XR 400. Vérlázítóan lehet vele felfelé menni. Ott, ahol a 450-es crf hanyattrak...
Lenne elég pízem, vennék egy 450-es Husiberget, oszt szupermotyót faragnék belűle...
Nem ilyen fostalicska eremzével gurítanék...
Na egy ilyet eccer elhozott az egyik szerelő srác. Rendesen lobogott utána
hát én passzolom...azt ő tudja
De mitű? A színe? Mert hobbi szinten sztem tökmindegy, hogy piros, sárga, narancs, vagy miegyéb. Ahhoz naggyon kell tunni, hogy kijöjjenek a különbségek. Bár, ez a másik verzió. Tud a csávó....