Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ez kicsit több. Néhány függőleges közeli élmény, fák között, erdő mélyén. Egyhengeres négyüteműek előnyben
tudom h nem az... ....meg akartam tartani mellette ezt...csak másképp alakult...
ha jót akarsz:
motul 600 volt de most 710 az új neve
no reklám, no kompromisszum
én már a 3.-ik "d"-s dugót húzom vele... hajtókar is bíri
szal 4000/liter, de nem kell aggódnod, hogy jó-e
no azért néha kapott egy kis igolt is, de az is észteres. a sima szintetikus olaj már elavult!
Múltkor a Hór-völgyben túráztam...ott is volt minden, nagy kövek, sár, erdő...mező...non állat volt
Nodevárjá, az nemigazánenduró... Meg hamar vissza is kell kapcsolni. Hamar megunod. Akkor inkább valami egyhengeres négyüteműt javaslok
hát...igen nagyobb gépest akarok....400-as Bandita rabolta el a szívem ...de ki tudja...mi lex
Ja, "illetékes helyen" szeretnék tudni. Bekaphattyák....
Egyébként ez a pálya egy nyom az erdőben. De eddig akinek mutattuk, az mind odaélvezett az ülésre. Má neharaguggy meg a kifejezésért
amerika figyel
Noe... veszel valami keményebbet? Mert puhábbra mácsak nem cserél az ember...
Az nem nagy ügy, nekem szimóval is sikerült "90-ben. A nagyobb truváj az offród errefelé. Nem írom le a pontos helyet, mert amerika figyel. De halálos....
persze h kihívás...de epályázni nem szoktam...és most elado a mocim is...
Balatonon az idén már 3szor vótam éppen a mult héten legutóbb és örömmel közlöm hogy elég gyorsan körbeccangáztam
Ez lemaratt
Egyébként ha érdekel, van mifelénk egy kőkemény endurópálya. Eddig még csak manusok mentek végig rajta. Jelenthet ez számodra kihívást?
tudom...
még szép h az
Má a pezsi. A barátnőről nem merek kérdezni. Tudod, az asszony....
Édes?
mindenki ivós partyzik?nekem meg visszamondta bnőm pedig jó kis pezsi...nyamm...
Jameson. Aszongyák, az nem rossz. Én nemtom, mert én csak sört vedelek. De ha eccer a Balaton felé jársz, szójj, Kaposvár nincs messze. És kib@szott jó endurópálya van errefelé
Most van itt kb fél üveg Jameson ír viszki ami 3.5decinek felel meg...próbálom elpusztitani de sztem nem fog sikerülni mer holnap reggel nem akarom Appranaxal kezdeni a napot
Ne lógj meg, vazze. Egyébként Te meg viszkit vedelsz?