Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

eazt hogy angyalok mond nekem 2 hét hiszti után...
a lányokkal tod ádi...a lányok a lányok a lányok angyalok...a férfiakkal...csak komédiáznak
Az nem is kisebbségi hanem megélhetési lopás
gerre fiu gyere msn-re
hát jah van miből...tod "kisebbségi lopás"...stb. olyan verdákkal hasítanak...néha én is nézek nagyokat
helló!
huh bazz most értem haza, hátsó defektet kaptam
kicsit lefáradtam mire hazaértem.....
bazz én az elérhető árkategóriáju s500 ra gondoltam monjuk a milla alattiakra... a régiekre.. nekem azok tetszenek....

lc4 ből meg jöhet a legújabb

de most a lányokkal vagyok elfoglalva.... és ezeknek órákig kell jártatnom a pofám hogy végre elvonszolják a seggüket vhova hogy találkozzunk... ha összfutunk má könnyebb lenne a dolgom sokkal
Jól megy felétek a cigóknak.. Nálunk 1200Lada a befutó a barnáknál
Bazdmeg Lacapapa figyelj: Te már 1hete fárasztod itt a népet hogy neked milyen motor kell..Szted érdekel ez itt valakit? ? ? ? ? Oké hogy tanácsot kérsz kaptáli nem keveset de sztem és most nagyon finom leszek: Hagyd el ezt a topikot mert már mindenki heroto kap tőled de komolyan teljesen szívből írok! Hidd el mindenkinek jó lesz így ok? ? ? ? ? ?
lexus...nálunk a fekák ienekkel járnak...
és erre most ki volt kíváncsi?
kicsit nagyobb :D
miazhogy tehénysúly?
Merga szar ajánlanám a Lexust Még nincs maffiafilingje és a lányok is szeretik...Úgyanugy mint a k......t Az lc4 nem rossz de számitson mindenki tehénsúlyra

hát muszály amúgy r2t venni...mert ilyen hoki arol 2t vel nem sokat érzs :D
Nekem eddig volt egypár zvájtáktom mindig az R2öt kapta de soha nem volt egyiknek se baja...Pedig nem vagyok lassu a többiek megmondják
nekem sosem tetsztett a tuareg
engem 2 dolog kísért ill 3.....

egy s500 as merci
egy 640 es lc 4

meg 1 barátnő.

és rájöttem hogy az uccsót nem is olyan könnyű beszerezni mint ahogy eddig ment
bandi igol olajjal megy
5ropi körül van 1 lityó
ádi ...pedig valaki elvihetné már...nem mintha non meg akarnék szabadulni a kis drágaságomtól...de a nagyobb már álmaimban is kísért
Én az r2öt 3éven át 1800ért vettem Volt ismerösőm olajnagykerben akinek nem volt lelkiismerete és szeretett lopni
akkor jó mert én sem ....
figy én azért hajtom a motorjaim r2 vel mert a fél világ ezt ajánlja.... nyilván azért mert kibaszott jó
a husis olaj nicns 3800 ft
ilyen szép motorra senkinek nincs pénze