bazz én az elérhető árkategóriáju s500 ra gondoltam monjuk a milla alattiakra... a régiekre.. nekem azok tetszenek....
lc4 ből meg jöhet a legújabb
de most a lányokkal vagyok elfoglalva.... és ezeknek órákig kell jártatnom a pofám hogy végre elvonszolják a seggüket vhova hogy találkozzunk... ha összfutunk má könnyebb lenne a dolgom sokkal
Bazdmeg Lacapapa figyelj: Te már 1hete fárasztod itt a népet hogy neked milyen motor kell..Szted érdekel ez itt valakit? ? ? ? ? Oké hogy tanácsot kérsz kaptáli nem keveset de sztem és most nagyon finom leszek: Hagyd el ezt a topikot mert már mindenki heroto kap tőled de komolyan teljesen szívből írok! Hidd el mindenkinek jó lesz így ok? ? ? ? ? ?
Merga szar ajánlanám a Lexust Még nincs maffiafilingje és a lányok is szeretik...Úgyanugy mint a k......t Az lc4 nem rossz de számitson mindenki tehénsúlyra
huh bazz most értem haza, hátsó defektet kaptam
kicsit lefáradtam mire hazaértem.....
lc4 ből meg jöhet a legújabb
de most a lányokkal vagyok elfoglalva.... és ezeknek órákig kell jártatnom a pofám hogy végre elvonszolják a seggüket vhova hogy találkozzunk... ha összfutunk má könnyebb lenne a dolgom sokkal
hát muszály amúgy r2t venni...mert ilyen hoki arol 2t vel nem sokat érzs :D
egy s500 as merci
egy 640 es lc 4
meg 1 barátnő.
és rájöttem hogy az uccsót nem is olyan könnyű beszerezni mint ahogy eddig ment
5ropi körül van 1 lityó