Helló mindenkinek!
Az lenne a kérésem, hogy aki Honda xr650r tulajdonos, vagy az volt, kérem
írja le tapasztalatait a gépről.Elképzelhető, hogy én is ilyet szeretnék.
Jártam az egyik kereskedésben és ott azt mondták, hogy egyedi műszaki vizsgája van.
Elmondták, hogy minden kapcsoló a helyén van a kormányon, valamint teljesen be van
kábelezve.
Az egy dolog, hogy a vázkialakítása miatt csak egy személyes,(tehát csak egy személyre lehet leműszakizni,) de miért van neki EGYEDI MŰSZAKIja.-Ez ugyebár több pénzt jelent-
Azért izgat ennyire a dolog, mert én vegyesen használnám aszfalton és terepen is.
A másik, hogy sokan mondják, hogy kicsit nehéz terepre.
Attól függ, hogy mire használja az ember,szerintem ez sem krosszpályára lett kitalálva.
Valamint az lenne a kérdésem, hogy motorikusan mennyire megbízható?
FAisst!....szelep most lett cserélve benne :P most örül a fejem geci...elméletileg dugattyu cseréig an még 15 üo-m....szal csak olaj kell bele de baszki az bassza az agyam h van mikor 1.-re gyönyörüen indul...van mikor meg 10-20adszorra...de lehet h szoknom kell?
csáó
meglett a baja a crm nek és 90% ba biztosak vagyunk benne hogy az elektronikai vezérlő egység baszódott el benne....salgótarjáni bontót felhívtam és 35 pénz lenne nincs egy fillérem sem rá
Az lenne a kérésem, hogy aki Honda xr650r tulajdonos, vagy az volt, kérem
írja le tapasztalatait a gépről.Elképzelhető, hogy én is ilyet szeretnék.
Jártam az egyik kereskedésben és ott azt mondták, hogy egyedi műszaki vizsgája van.
Elmondták, hogy minden kapcsoló a helyén van a kormányon, valamint teljesen be van
kábelezve.
Az egy dolog, hogy a vázkialakítása miatt csak egy személyes,(tehát csak egy személyre lehet leműszakizni,) de miért van neki EGYEDI MŰSZAKIja.-Ez ugyebár több pénzt jelent-
Azért izgat ennyire a dolog, mert én vegyesen használnám aszfalton és terepen is.
A másik, hogy sokan mondják, hogy kicsit nehéz terepre.
Attól függ, hogy mire használja az ember,szerintem ez sem krosszpályára lett kitalálva.
Valamint az lenne a kérdésem, hogy motorikusan mennyire megbízható?
leht h ismerem a motorod
írd ki te az msn-ed azt felveszlek
én is tolna megyei vok és crf450-em van!
ha tok segiteni pl az inditásssal kapcsolatban akkor kérdezhetsz
akkor szelepállítás
meglett a baja a crm nek és 90% ba biztosak vagyunk benne hogy az elektronikai vezérlő egység baszódott el benne....salgótarjáni bontót felhívtam és 35 pénz lenne
haveromak van 400-as exc-je és elnyűhetetlen. nem lehet szétbaszni, mindent kibír, és elég jól megy!