Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát erősebb ígysem+úgysem lesz. Ha felraksz egy 17est akkor több lesz a végsebessége, de a 17 már naon sok, nem fog gyorsulni sehova, mert minél naobbat raksz előre annál lomhább lesz. Nekem a 15/43al van 150 körül a végsebesség. Ha azt akarod, hogy erősebbnek érezdd, akkor kisebbet kell felraknod előre, de ez a végsebesség rovására megy... Tehát csak okosan és próbáldd megtalálni a megfelelő kompromisszumot.

Remélem segítettem: Pisti
Az alap hogy AMA versenyeken 1 hétvége/1 dugó. (vagy akár több is)
Viszont nem feltétlen indokolt... A gumikat is kicserélik minden 7végén meg 1 csomó olyan dolgot ami lehet még kibírna vagy 50 órát is, de ha cserélik nyernek fél másodpercet és akkor már meg is éri nekik....

Egy 250-es KX viszont nem egy 25-ös + gondolom nem is 1 vérprofi pilóta ül majd rajta szóval ha évente kap 1 új dugót akkor minden klafa.
Szevasztok! Lenne 1 kérdésem:
Ha 14-es helyett 17-es első lánckereket rendelek a mocimra (aprilia rx 125) attól erősebb lesz?
Előre is köszönöm a segítséget!
Zozi ha vagy légyszig csörrents már meg msn en! Lenne egy kérdésem..
már vmi rémlik... hiába.... a sör lassan butít.... de az a baj hogy én nem csak sört iszok
zoozee tudja ezt az üzemórás dolgot.... legalábbis ő írta le múltkor
má igazából a faszomtudja-..... az 1 es arra tutira emlékszem.... de hogy hány 0 volt utánna
ha padlózod 1 órán keresztül
de 10 000 ?:?
Ez a fordulat -- üzemóra nekem nem tiszta. a fordulatszám ugye megmondja, hogy percenként mennyit fordul az kb 10 000 tehát egy óra alatt ennek 60X szorosát forogja ha jól gondolom
wehheehehe
10000 fordulat 5 perc sincs versenyen
javítsatok ki ha nem.... múltkor aszsem itt firkálta vki
inkább 50.... 1 üzemóra asszem 10 000 fordulat
hát hogy hogy jött ki ez a hat óra azt nem tudom, először azt hittem rosszul hallottam de nem tényleg azt mondták a motorsTV-n volt valmi AMA cross futam után riportokban
na ébresztő bazze
a 6 ot hogy számolták ki
Hello, hát ilyen "igazi cross motort" én még csak TV-ben láttam és ott azt mondták 6 (azaz hat) óránként cserélnek dugót. De ha te nem vagy versenyző akkor egy egész szezont boldogan végigmotorozhatsz egy dugóval.
Cs egy igazi cross motor egy 250 -es kx vagy vallami hasonlo hány üzemorát bir ki egy dugoval?
megélhetési bűnözés
ohh gec csak legyen jó úgy lenyelezem hogy csak úgy sííírni fog
tegnap volt csoportos mocizás és kimaradtam belőle
tök tiszta volt haver drz-je és amikor hazajöttek akkor egy kis hely sem volt rajta ami ne lett volna sáros és én ilyenből kimaradtam
az volt eddiga legjobb mocizáskor amikor gombán voltunk az enduro pályán és a kis patakon 70 el áthajtottam és a víz úgy visszafogott hogy egyből lelassítottam 40 re
ma sikerült végre lenkerék lehúzót is csináltatnom meg el is vittem ma a szerelőmhöz a mocim már megint meg holnap jön fater eggyik munkatársa is aki végig méri az összes elektromom cumót a mocin multiméterrel és akkor talán hátha összeütünk valami okosat... amúgy meg ha nem akkor megy a szilágyihoz
nem nem... még mindig semmi
jaja ezért gondoltam én is hogy talán...
na csak megoldodftott a probléma a crm.-el?