Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

..bár ha belegondolunk a fűrész is nyelezve van szinte állandóan és semmi gondja
jó hát mondjuk egyik haver meg sima motor olajjal keveri be a benyát a cetkába
hát mondjuk ja én sem használom csag romdolta rákérdezek mert egy 5L es stihl olaj 9000 pénz...
és hátha jó lenne bele. namost én sem szar olajat rakok bele hanem valvolin full szintetikust és még hála úr istennek nem lett baja a mocinak sőt jól is megy..
Agip Racing 2T, vagy pedig Castrol R2 - amiket használtam, ezen kívül semmi mást
szerintem nem lesz töle baja,itt környéke sokáig ment egy 250kx-is husqvarna fürész olajjal és semmi baja nem lett....de mivel az sem olcso és árban kb megegyezik az r2-vel(legalábbis nálunk) maradok az r2önél
én az olajon soha nem spórolnák

de ha olyan nagyon jó lenne a motornak, akkor a versenyeken is evvel mennének szerintem ami nem így van
csöcs mindenkinek
stihl olaj-t mennyire érdemes vagy ajánlatos crossba tenni?
az nem jo akkor csillagok vanak koruloted
csaoo
agyrázkódásosan vagyok
csaooooooooooooo
szasztok hogy vagytok?

csak 2 kilóméterrel..az hanyagolható....
majd összehozok valami faszát...csak most ilyen fejjel nem igazán tudnék komoly dolgokat írni...
Mára ennyi.Szasztok.
Ne smúzolj!Csak a tényeket

ui.Igazad van ebben a kérdésben
Azt mondják a tudorok hogy egy Crosser fejében nem lehet jobban összekuszálni a gondolatokat mint amennyire vannak
Amúgy a Lapaj puhapöcs spanom is fejre állt(robogóval )
Volt át szombaton és apóssal ittak egyet az új kerekeim egészségére.Mivel még iszonyú szomjasak voltak,lementek a helyi vendéglátó egységbe(Nevezzük kocsmának)és ott olyan isonyatosan félmerevre szívták magukat hogy nem találtak haza.
Így történt hogy Lapaj hamarább érzékelte a kocsibejárójukat(kb 2 kilóméterrel fordult be hamarabb),és Csatt.A sisak lement kutyába,a térdét meg fércelni kellett.Külömben minden fasza!
majd bele írom hogy Heller"szecsu"Szabi a versenyszervezők királya
ja majd a napokban elkezdem írni a csolnoki beszámolómat az oldalra.
csupa jót fogok írni

én meg a tegnapi edzésen fejreálltam és agyrázkódásom lett...de persze nem én lennék ha nem itt ülnék a gép előtt....
tudom...feküdnöm kéne..de nemtudok
Szasztok.
Milyen éles szócsaták mennek errefelé
még a végé leépítik a törzsgárdistákat
Amúgy nincs semmi különös,csak rámjött az írhatnék.Verseny után egyszerre sok lett a szabadidőm és nem tudok mit kezdeni vele.Pontosabban hiányzik az a pörgés amivel az előkészületek jártak.
Most meg hogy tudnám csinálni a motorom,úgy lerobbantam mint egy Barkas.
A hétvégi keresztelőn bezabltam mint egy malac,és valszínűleg nem bírja a gyomrom a koleszterinszegény étrendet.
Belázasodtam,meg óránként melegítem a csészét.De amúgy minden fasza(Argó)
lessétek a videót amit feltoltam
mivan vazze idetévedt furcsány nyerenc?
inkább egy 250 es
Hm érdekes jószág: