Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

azt konkrétan nem olvastam de a teszteket igen elég gyakran hangzik el a szar,baszakszik,puhafaszu meg ilyenek
Endurozgatásnál annyira nem veszed észre,viszont cross közben még a +3kg is megérzed ha nagyon nyomod és már kimerülteb vagy!
na mi a vélemény az augusztusi cikkemrőő?
Na látod valamit valamiért.
Halihó! Az általad említettekkel én is mentem. Hihetetlennek tűnik, hogy mondjuk a 450-es crf-nél annyival jobb az Aprilia
Nálam 60kilót nőtt a motor súlya én oszt panaszkodhatnék de nem teszem mer olyan jó árba vettem
Igen lassan odáig jutok hogy a táskámban nem víz és 12-13 kulcs lesz hanem a laptop fog belőle kilógni!
EMBEREK 11-2-3-4-5kg-ról folyik a vita kinek jelent kőzűletek ez annyit hogy számitson?
szerszám helyett laptoppal kell járnod motorozni
Pénteken vittem a Natixhoz és egy kicsikét elrontották a beállításait!
Alapon most nem húz úgy mint az elöző beállításnák,kicsikét több anyagot kap a kelleténél ezért vissza durrog menet közben,ha nem húzom a gázt!
A ventillátor is sokkal többet pörög mint elötte!
Beszéltem is a szerelővel azt mondta nem lehet így baja tőle csak nem sikerült rendesen belőni a computeren,nem valami jó progit tettek fel rá úgy néz ki!
Majd a legközelebbi olajcserénél tökéletesen belövik azt mondta!
szeva hogy uzemel paripad?
nem
dehogy is
miért
Nem akarom fényezni az RXV550-t,de ha igazán vadállat gépet akarsz venni ez csak ajánlani tudom,saját tapasztalatból beszélek!
Könnyen kezelhető,könnyű,iszonyat erős és nyomatékos motor,nagyon jól motorozható!
Ehez képest a CRF450,EXC450R,DR-Z400,mind csak tanulómotornak tűnik.
Mentem mindegyikkel és ezek után ráültem az RXV550-re és egy teljesen másik kategóriába csöppentem bele!
Remélem ezzel nem léptem bele senkinek a lelkivilágába.
itt megtekinthetitek a legújabb irományomat...
http://dirtzone.hu/versenyzok....
De hol a sár?
nekem személy szerinte a crf450x jön be...külsőleg...
a crf250x viszont kellemes csalódás volt nekem...tökre lebecsultem azt a gépet...errre meg tessék..tengelyig érő sárban úgy mentem vele mint a golyó
ktm exc 450 vs. yamaha wr 450_________na meg a crf 450x ezek közül jó lenne ha valamelyik az enyém lenne már
egy kicsit bele kell csípni akuplunga és kész is..2t nek sincs túl nagy nyomatéka alul...
mandínerbe mindig belecsípek a kuplungba
nekem elég lenne 5 milla...
1 versenymotor sok-sok tuningal
1 edzőmotor
+sok pót alkatrész
Pl:A KTM EXC450R-el sokkal jobb volt menni mint a DR-Z vel mert alacsonyabb fordulaton adta le a nagyobb nyomatékát,így hirtelen kanyarból felmenni egy nagy kapatóra alacsony fordulaton is képes volt,szemben a DR-Z 400-al amit jobban kell pörgetni hozzá képest.
Nekem ezért nem tetszik annyira,de nem akarok ezen vitázni mindenkinek más jön be!
nekem is adjatok már lécci.... elég 500.000 is
Jó az 13000nek is...
jó akkor gerrének adjatok 1 et,nekem meg 2-t