Pénteken vittem a Natixhoz és egy kicsikét elrontották a beállításait!
Alapon most nem húz úgy mint az elöző beállításnák,kicsikét több anyagot kap a kelleténél ezért vissza durrog menet közben,ha nem húzom a gázt!
A ventillátor is sokkal többet pörög mint elötte!
Beszéltem is a szerelővel azt mondta nem lehet így baja tőle csak nem sikerült rendesen belőni a computeren,nem valami jó progit tettek fel rá úgy néz ki!
Majd a legközelebbi olajcserénél tökéletesen belövik azt mondta!
Nem akarom fényezni az RXV550-t,de ha igazán vadállat gépet akarsz venni ez csak ajánlani tudom,saját tapasztalatból beszélek!
Könnyen kezelhető,könnyű,iszonyat erős és nyomatékos motor,nagyon jól motorozható!
Ehez képest a CRF450,EXC450R,DR-Z400,mind csak tanulómotornak tűnik.
Mentem mindegyikkel és ezek után ráültem az RXV550-re és egy teljesen másik kategóriába csöppentem bele!
Remélem ezzel nem léptem bele senkinek a lelkivilágába.
nekem személy szerinte a crf450x jön be...külsőleg...
a crf250x viszont kellemes csalódás volt nekem...tökre lebecsultem azt a gépet...errre meg tessék..tengelyig érő sárban úgy mentem vele mint a golyó
Pl:A KTM EXC450R-el sokkal jobb volt menni mint a DR-Z vel mert alacsonyabb fordulaton adta le a nagyobb nyomatékát,így hirtelen kanyarból felmenni egy nagy kapatóra alacsony fordulaton is képes volt,szemben a DR-Z 400-al amit jobban kell pörgetni hozzá képest.
Nekem ezért nem tetszik annyira,de nem akarok ezen vitázni mindenkinek más jön be!
Alapon most nem húz úgy mint az elöző beállításnák,kicsikét több anyagot kap a kelleténél ezért vissza durrog menet közben,ha nem húzom a gázt!
A ventillátor is sokkal többet pörög mint elötte!
Beszéltem is a szerelővel azt mondta nem lehet így baja tőle csak nem sikerült rendesen belőni a computeren,nem valami jó progit tettek fel rá úgy néz ki!
Majd a legközelebbi olajcserénél tökéletesen belövik azt mondta!
dehogy is
miért
Könnyen kezelhető,könnyű,iszonyat erős és nyomatékos motor,nagyon jól motorozható!
Ehez képest a CRF450,EXC450R,DR-Z400,mind csak tanulómotornak tűnik.
Mentem mindegyikkel és ezek után ráültem az RXV550-re és egy teljesen másik kategóriába csöppentem bele!
Remélem ezzel nem léptem bele senkinek a lelkivilágába.
http://dirtzone.hu/versenyzok....
a crf250x viszont kellemes csalódás volt nekem...tökre lebecsultem azt a gépet...errre meg tessék..tengelyig érő sárban úgy mentem vele mint a golyó
mandínerbe mindig belecsípek a kuplungba
1 versenymotor sok-sok tuningal
1 edzőmotor
+sok pót alkatrész
Nekem ezért nem tetszik annyira,de nem akarok ezen vitázni mindenkinek más jön be!