jah gáz...de van mikor egyből 1.-re indul van mikor 10et kell rárugnom h elinduljon...vagy a technikám szar, vagy a motornak van vmi baja...majd holnap alaposabban meglesz nézve azt kiderül...amugy ha elindul akkor megy rendesen azért
ktm-ktm, de ez is "szervíz igényes" mint a többi? pl 450 és 525 ?
az a baj, hogy ahány ember annyi KTM-vélemény az ok hogy a drz és xr - tartós motor, de ez mennyire
Csöcs.
Gratula a géphez Gyobali,használd egészséggel.
Ádi ne bassz föl!Attól hogy a súbertűt átakasztod még nem fog később nyitni a "power"szeleped.Ugyanis e két alkotóelemnek semmi köze egymáshoz.
Az orvoslat a problémára az hogy visszaállítod az eddigi helyre a tűt,ugyanis azért nem forog a bringa kellő képp mert annyi bengát kap hogy belefullad.
A 250 4t-ről meg annyit hogy jó bringák azok ha az ember tud vele motorozni és bírja anyagilag az alkatrészutánpótlást.(épp úgy mint a 125 2t esetében)
hát én vagy 125 öst vagy 2504t akartam venni...egyik szerelő haveromnak van 3 crossa, 125,2504t, 4504t,....aszonta 2504t vegyek...nekem tetszik mondjuk nincs mihez hasonlitanom igazán de nekem bőven megfelel...
amúgy nem hurka,nekem csak az a bajom vele,hogy a kanyarokból elég lassan jön ki..szal a kigyorsítása elég nudli....egy kis tuningal biztos zsír...de viszont kibaszottúl jól kezelhető..és a gáz nagyon jól adagolható
amugy 250 4t nagyon hurka? nem faisst meg ilyenek válaszoljanak ha lehet,mert elofultak aki hozzá van szokva a 250 2t übergecibrutalitásához biztos gyengusnak tartja
na lenne pár kérdésem amivel szerény tapasztalatom miatt nem vagyok teljesen tisztában
Szal.. a volt dt m be kéne váltóolajat cserélni és az lenne a question hogy létezik e vmi jobb bele mint a sima 4t motorolaj?
a 2 kérdés... adtam egy kis mannát a gépnek a subertű által. és azóta gecikésőn nyit a powerszelep.
szal olyan 7500 nél nyit... de 9 fele már tilt szal vhogy lejebb kéne küzdenem... ezt hogy tudnám elérni. mert a power most alaphelyzetbe van állítva.. úgy ahogy eddig
az a baj, hogy ahány ember annyi KTM-vélemény
az gáz...
valakinek van valami infója ezekről a 400-asokról ?
A "sima" 4t motorolaj is tökéletesen jó.Mivel a soküteműeknek a váltója és kuplungja is ebben forog,talán megfelelő lesz a tiedébe is.
Gratula a géphez Gyobali,használd egészséggel.
Ádi ne bassz föl!Attól hogy a súbertűt átakasztod még nem fog később nyitni a "power"szeleped.Ugyanis e két alkotóelemnek semmi köze egymáshoz.
Az orvoslat a problémára az hogy visszaállítod az eddigi helyre a tűt,ugyanis azért nem forog a bringa kellő képp mert annyi bengát kap hogy belefullad.
A 250 4t-ről meg annyit hogy jó bringák azok ha az ember tud vele motorozni és bírja anyagilag az alkatrészutánpótlást.(épp úgy mint a 125 2t esetében)
amúgy nem hurka,nekem csak az a bajom vele,hogy a kanyarokból elég lassan jön ki..szal a kigyorsítása elég nudli....egy kis tuningal biztos zsír...de viszont kibaszottúl jól kezelhető..és a gáz nagyon jól adagolható
motorex gear oil 2t
na lenne pár kérdésem amivel szerény tapasztalatom miatt nem vagyok teljesen tisztában
Szal.. a volt dt m be kéne váltóolajat cserélni és az lenne a question hogy létezik e vmi jobb bele mint a sima 4t motorolaj?
a 2 kérdés... adtam egy kis mannát a gépnek a subertű által. és azóta gecikésőn nyit a powerszelep.
szal olyan 7500 nél nyit... de 9 fele már tilt szal vhogy lejebb kéne küzdenem... ezt hogy tudnám elérni. mert a power most alaphelyzetbe van állítva.. úgy ahogy eddig