Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

okok tiszta sor...de sztem ahogy néztem a többi 250 4t árakhoz képest megérte...szal ha olajcsere+szelepcsere+dugocsere....az hány ezer kb szted...?
ezek után sajna csak azt tom mondani,hogy nem vletlenül most adta el....
80 óránál szelepet cseréjj ember ne szelephézagot nézess különben rábaszol!
efy faxa simsont
ajaj...ezen a pénzen vehetnék még 1 motort is baszki9
de a gyerek anyit mondott csak h 80 üo van benne...szal sztem holnap faszán olajcsere..sztem dugo csere is nem bizom a véletlenre...meg akkor megnézzek a ssszsszelephézagokat isss
faternak van vmi autoszerelő végzetsége szal gondolom nyesi...de viszem szerelőhöz is majd...80 üo van benne...100nál dugocsere....
ha találsz rajta szelepet,állítsd
kézzel nemtudod berugni teeeee....csak bekezelni
Voltam moccolni, és 2 hónap után kézzel indítottam be a mocit. Érted? Kézzel rugtam be? Lehet hogy állítani kéne a szelephézagomon?

valamivel muszáj borogatni na
Azért ez kicsit ott van
De azért az gáz hogy 10-re indul ell minden képen nézétek meg
Most akciós a TESCOBA
sztem inkább szerlőhöz vidd...
vagy te is betod állítani a szelepházagot?
csávó mit mondott mikor volt szervizelve?
na mind1 holnap meglesem
kijavitottam a hibát csak rosszul fogalmaztam meg :P
hát figyejjj..ha nincs hézag és ugy hazsnálod..beszakad a szelep beesik a hengerbe és szevasz...szerinted drága?
az ott szétver mindent....4-5kiló alsónagon....érdemes állítgatni a hézagot és időben szelepet cserélni
nesze neked 4t

hézagot nem lehet venni
azt be kell állítani hogy a gyár által előírt hézag legyen,amit egy honda szervízben tudnak beállítani
amugy a szelepeket 70-80 óránként kell cserélni,ami kb 70ropi körül van..+szepelrugók meg fasztudja mi kell még cserekor
mármint abbol lehet nagy kár? ha igen mennyi pénz? mert eléggé levok égve
és mi pénz egy olyan szar?
nézzetek rá a szelephézagra...ha az elmegy..akkor nems zokott indulni..nézzétek meg!
szombaton lezuzok szomszéd falura crosspályára azt mondják kezdésnek jó