Én se de tod minden társaságban vannak elsők meg utolsók felénk volt már hogy direkt cserélgettűnk is.
tod mindenkinek más a tempoja és egyűtt kell menni.
jólvan már emberek mi csak 2 en voltunk unokatesómmal de akkor is mire kiértünk a benzinkúthoz földúton és persze aznap esett is az esső rendesen addigra olyan vastag sár bajszom lett hogy egyből kinéztem vagy 30 nak
nem kell oda 20 fős társaság hogy telebasszák az előtted lévők a pofád sárral meg porral
Nos ő annyira benne volt a buliban hogy a bíróság kihozta vétkesnek és volt egy ilyen lehetőség amit kihasználtam.....Még a barátnőm bejárási díját is megtéritették természetesen ez volt a legkisebb tétel
Itt 40 ló kőrnyékén már nem kevés az erő terepre meg az erőt te szabályzod tod a jobb kezednél lévő gáz szektorral. Szal akkor meglepetést te okozzol magadnak, a futómű nem verseny pályára való az egy dolog de nagyon jól el lehet bohockodni egy lájtosabb futóművel is max a sor végén mész nem elől de legalább látod a tőbbiek hogy borúlnak.Kg meg tők mindegy ha te vagy 80 kg a komád csak 70kg
egyforma motorral akkor te lassabb vagy a haverodnál?
széép
tod mindenkinek más a tempoja és egyűtt kell menni.
nem kell oda 20 fős társaság hogy telebasszák az előtted lévők a pofád sárral meg porral
én nem kötekedésből mondtam
mindig elől kell menni
egyforma motorral akkor te lassabb vagy a haverodnál?