Eccer volt dolgom egy 350-es jávával. Az volt hasonló. No kompresszió, tolás a szomszéd faluig, míg beindult. Még hidegen csak-csak. Vedd le a hengert, nézd meg
De akkor gondolom, rendszámos vasad volt, meg rendben volt Veled a többi dolog is. Nekem is rendszámos vasam van, biztivel, súlyadóval, meg jogsim is van rá. Sose lehet tudni, mint a példából is láccik
Ja azt elfelejtettem mondani hogy az egész utat elzárta balról kerités jobbról fasor próbáltam kikerülni de nem ment a bíróság sazerint beláthatatlan kanyarban tilos a parkolás Így Gerre bácsi ment idén Münchenbe megy még idén sapnyolba ma vettem meg a repjegyet... és remélhetőleg Indiába(Goa) a télen
Szerintetek mi baja lett a moccomnak? Mentem vele elkezdtem verni 1-2-3-ban és egyszer valami csattanás elkezdett fulladozni utánna meg leállt! Kompresszió a béka segge alatt! Be sem indul még tolásra sem! Szerintem gyűrű törés de nem tudom biztosan! Sszerintetek mi baja lett?:O
Szivi. Én sajna olyan vén fasz vok, hogy voltam Rodolfó előadáson. Sose felejtem, ahogy előpörgette a szájából a kártyalapokat, mintha hányna. Emlékezetes volt
sokkot