Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ja. Így igaz
Eccer volt dolgom egy 350-es jávával. Az volt hasonló. No kompresszió, tolás a szomszéd faluig, míg beindult. Még hidegen csak-csak. Vedd le a hengert, nézd meg
Na nekik van értelme a könnyű és erős motort meg venni.
De akkor gondolom, rendszámos vasad volt, meg rendben volt Veled a többi dolog is. Nekem is rendszámos vasam van, biztivel, súlyadóval, meg jogsim is van rá. Sose lehet tudni, mint a példából is láccik
Na nincs tipp hogy mi baja lehet?
Akkó má csak húzogatnám... De így nem
Hát ha katona vagy tűzoltó vagy r....r lennél már gondolkzhatnál rajta.
Ja azt elfelejtettem mondani hogy az egész utat elzárta balról kerités jobbról fasor próbáltam kikerülni de nem ment a bíróság sazerint beláthatatlan kanyarban tilos a parkolás Így Gerre bácsi ment idén Münchenbe megy még idén sapnyolba ma vettem meg a repjegyet... és remélhetőleg Indiába(Goa) a télen
Én má piáltam bőven. Van is gáz a helyesírásommal (lásd üzenőfal)
SOKKOT kapsz wazze

sokkot
De basz a héten még nem is piáltam. Ez gerre helyesírásáról jutott eszembe.
Mér? Talán be kéne adnom a nyugdíjazási kérelmet is
Jójó. CSak fura, hogy úgy neki tucc menni egy lassú szarnak, hogy az lesz a hibás. Szólíthatlak Mágusnak ezután?
Ezt ne nagyon hangoztasd.
Figyelj Nikk áááá hagyjuk kérdezz meg erről egy ügyvédet én nem vagyok az de nekem ő csinálta nem rossz százalékér de télleg haygjuk...
. Basszus, 1911-es fazon volt? Én még láttam élőben, a marcali helyőrségi klubban, valamikor 1980 környékén
Szerintetek mi baja lett a moccomnak? Mentem vele elkezdtem verni 1-2-3-ban és egyszer valami csattanás elkezdett fulladozni utánna meg leállt! Kompresszió a béka segge alatt! Be sem indul még tolásra sem! Szerintem gyűrű törés de nem tudom biztosan! Sszerintetek mi baja lett?:O
Szivi. Én sajna olyan vén fasz vok, hogy voltam Rodolfó előadáson. Sose felejtem, ahogy előpörgette a szájából a kártyalapokat, mintha hányna. Emlékezetes volt
Ja. De akkor két kocsma között tovább tart az út. Jobban mexomjazol
Ja, okés! Kösz az infot! Mindig keverem őket, de most aztán úgy megjegyzem hogy Gerre a Rodolfó, hogy csak na!
Gálvölgyi apósa volt Rodolfó... ha jól tudom
most meg csak a meleg miatt
Markos György apja volt, színész. Asszem. Rodolfó mondta mindíg, hogy " Figyeljék a kezemet, mert csalok". És tényleg
Jobban meg kell érte dolgozni