Szerintem ha 1-el nagyobbat teszel előre az elég, de csak akkor ha a motor oké. Mert így hogy rövid áttétellel is csak 70-et megy, hoszabb áttétellel nem is fog kipörögni 6.ban, és lehet hogy még annyit sem megy. De ez a 70-80 nagyon kevés, ennyit egy 50-esnek kell mennie, szerintem nézesd meg szerelővel, mert eléggé szétszaladt a ménes
Cső.
Zoozee mivel voltál CBR-el?
Vagy visszaadta a szerv a narancsot?
Mesélj máááá.
Faisst neked meg jó startot és hidegfejűséget kívánok a hétvégére.Ne feledd a lényeg hogy a lássd a kockás zászlót.Hiába mész elől ha nem jutsz el a célvonalig.Úgyhogy csak nyugodság!
Na megyek berregni(fűnyíróval)
Jó reggelt!
Én azt szeretném Tőletek kérdezni, mit érdemes tudni a 400-as WRF-ekről? Mennyire megbízhatóak?
Szervízigényesség? Alkatrészárak? Meg egyáltalán úgy összhangban milyenek? Megbízhatóak / erősek annyira mint egy E-s DRZ?
Valszeg Ő a te embered
Tud valaki jobb oldali lábtartót 125-ös Aprilia RX-hez?
Előre is kiszönöm a segítséget!
na jah a 80 elég kevés én 50esem ment 90-et
Hosszabb áttétellel lehet nagyobb végsebességet elérni. Nagyobb lánckerék előre, kisebb hátra
De gyorsulni lassabban fog
Próbálok higgadtan menni..és lehetőleg keveset hibázni
mivel voltál bányászni?
Zoozee mivel voltál CBR-el?
Vagy visszaadta a szerv a narancsot?
Mesélj máááá.
Faisst neked meg jó startot és hidegfejűséget kívánok a hétvégére.Ne feledd a lényeg hogy a lássd a kockás zászlót.Hiába mész elől ha nem jutsz el a célvonalig.Úgyhogy csak nyugodság!
Na megyek berregni(fűnyíróval)
Én azt szeretném Tőletek kérdezni, mit érdemes tudni a 400-as WRF-ekről? Mennyire megbízhatóak?
Szervízigényesség? Alkatrészárak? Meg egyáltalán úgy összhangban milyenek? Megbízhatóak / erősek annyira mint egy E-s DRZ?