Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

solymosi győzött 1.o-ban is abszolútban is
van védő alatta meg ventillátor is én ezt nem is tudtam hogy ezek Extrák
egyiken sincs ..extrába kell rátenni mindre mint a kartervédőt 20-25.000 .............26000 egy komplett vetillátorszett ----------azt spóroltad legalább.......
A szelephézagon hogy tudok állítani utánanézni
sziasztok!valakinek van valami infoja a mai tokod ec eredményéről ?ki nyert?markó pisti hányadik lett?pálya milyen volt?
amúgy ne ijedezzél ktm husaberg meg husqvarna mindnek olyan hangja van már újkorában is mintha szerszámosládát ráznának melletted ....de ettől még jó endurók
Miért a ventillátor az sincs az én évjáratomon mert az enyémen az is van
Ja meg az a nagy gondom hogy a benzincsap mikor van elzárva nyitva tartalékon
van servicekönyvem meg egy két tapasztalat .........ha kell szólj
a légszűrődre meg az olajcserére legyen gondod ...hűtővíz legyen de ne tele ....ja meg ventillátort ajánlom .........és nemlesz baj vele néha nézzétek meg van -e szelephézag mondjuk 2-ezrenként aztán ütheted a száját
annyi hogy nagyon nagy hangja van kivan belezve a dobja teljesen
Hát alap zörej de az kel bele de a paírjai is megvannak tuti nem lopott bevan vizsgálva
Fűrészpor tuning
ha nem zörög a blokk akkor gyanus ....lehet mégis rossz akkor...azért adták el
Kösz hogy segítettél
azé agyorsaságimba nem erőltetném bele midenáron ...ki tudja de ktm-be bevált ...nálunk mindegyikbe ez van sok éve sok motorba .....nincs bajuk azért rakom én is ezt !
Hát nem hiszed el a blokkon nincs kopás nem zörög karc egy szál se rajta
de ettől még lehet jó motor ne idegeskedjél...az állapota legyen fasza nem baj ha lopott attól még feláll kerékre
nem festett az tuti
na majd holnap benyomatod a számokat és megmondom de a cuccok telók meg minden ötör a váz meg ha nem festett akkor hatos
na mi a válemény a vázamról
Szerintem is jó mert azért a gyorsasági nagyobbat pörög mint az endúróm
nekem is az van
Talán nem. Lényeg, hogy olaj legyen belül
Akkor nem baj ha gyorsasági van a dobozán a motorexnek ?