Nem témához kapcsolódik,de ma kaptam egy elrettentő hírt: holnap beutaltak gyomortükrözésre
van valakinek tapasztalata ez ügyben? (mármint gyomortükrözés, mert nem kicsit parálok )
Szevasztok!
Ha már itt tartunk nekem is van eladó térdvédőm, csuklós cemoto, nem tudom felvenni a gatya alá mert nem tudok benne váltogatni, ha felülre veszem abból meg megjöttem...mz tankot szépen kidekoráltam vele
csáóóóó
emberek kéne egy kis segítség
ha van itt valaki akinek a neve kawasakikx250 vagy csak netalntán kapcsolatban van vele vag fennt van neki msn en akkor pls írjatok mert megteccett a gépe és lehet hogy lenne valami biznisz http://www.hasznaltauto.hu/ker...
Sziasztok!
tegnap voltam motorozni Pakson naggyon jó volt! Ma meg mikor megáltam este itthon és leszáltam a gépről és vmi kibaszott égett szagot éreztem lehet hogy csak azért mert meglett naggyon hajtva? Esetleg a gumit éreztem? Vagy lehet nem is a motor volt de bassza az agyam
jo ñapot a spanyolorszagi Logroñobol! 5 nap alatt 167kmert tettem meg a 2 labam segitsegevel de meg vañ hatra 690km..... ez kb 25 ñap meg...kemeñy lesz plañe ugy hogy tegñap meg ma is a vizholyagokat szurkaltam ki......kitartas emberek ñe utañozzatok csak ha elmeñt az eszetek...eñ meg nem bañtam meg de lehet az 500ik kmerñel ñem igy fogom gondolñi...
hellósztok!
a DR-ről annyit nemforralja az olyan könnyen az olajat! sztem ha beragadsz vhova és sokáig kínzod egyhelyben esetleg akkor, de amugy nem. én is 2t 250 endurot akartam elöször, de jobban szeretem a 4t hangját és nálam a fogyasztás szervízigenyesség fontosabb volt mint az erő
Nem témához kapcsolódik,de ma kaptam egy elrettentő hírt: holnap beutaltak gyomortükrözésre
van valakinek tapasztalata ez ügyben? (mármint gyomortükrözés, mert nem kicsit parálok