Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

csá all!

Nem témához kapcsolódik,de ma kaptam egy elrettentő hírt: holnap beutaltak gyomortükrözésre
van valakinek tapasztalata ez ügyben? (mármint gyomortükrözés, mert nem kicsit parálok )
van msn ed? mert ha felvennél akkor gyorsba tudnánk is beszélni
az enyém ser_zo@hotmail.com
áhh végre
igen ?
Szevasztok!
Ha már itt tartunk nekem is van eladó térdvédőm, csuklós cemoto, nem tudom felvenni a gatya alá mert nem tudok benne váltogatni, ha felülre veszem abból meg megjöttem...mz tankot szépen kidekoráltam vele
jaja
mondjuk van benne egy pár felesleges szöveg csak a madarak beetetésére de amúgy nekem teccik a gépezet
szépen leírta milyen zsír a gép
csáóóóó
emberek kéne egy kis segítség
ha van itt valaki akinek a neve kawasakikx250 vagy csak netalntán kapcsolatban van vele vag fennt van neki msn en akkor pls írjatok mert megteccett a gépe és lehet hogy lenne valami biznisz
http://www.hasznaltauto.hu/ker...
06204701487
Megvan még a térdvédő?

tudsz adni egy elérhetőséget?

Thx.
Sziasztok!
tegnap voltam motorozni Pakson naggyon jó volt! Ma meg mikor megáltam este itthon és leszáltam a gépről és vmi kibaszott égett szagot éreztem lehet hogy csak azért mert meglett naggyon hajtva? Esetleg a gumit éreztem? Vagy lehet nem is a motor volt de bassza az agyam
Hat ja ez az El camiño..Irjatok be a gugliba hogy El camiño aztañ fogjatok latñi az utvoñalamat de eñ ñem Sañtiagoba hañem Fiñisterrebe megyek
sziasztok !
szorítunk neked gerre !
jaaaa
én már azthittem hogy ez a tiéd volt csak már el is adja az ember aki megvette
dehogynem, de a haverom is most akarja eladni és feladtam neki is. Ugyanolyan gép, csak a matrica más
hátte bolond vagy
De azé HAJRÁÁÁÁÁÁÁ
http://www.kepesmotor.hu/yamah...

keselyu
ezt nem most adtad el?
Hajrá! Kitartás!
jo ñapot a spanyolorszagi Logroñobol! 5 nap alatt 167kmert tettem meg a 2 labam segitsegevel de meg vañ hatra 690km..... ez kb 25 ñap meg...kemeñy lesz plañe ugy hogy tegñap meg ma is a vizholyagokat szurkaltam ki......kitartas emberek ñe utañozzatok csak ha elmeñt az eszetek...eñ meg nem bañtam meg de lehet az 500ik kmerñel ñem igy fogom gondolñi...
Azért írtam hogy helybe topit.
hellósztok!
a DR-ről annyit nemforralja az olyan könnyen az olajat! sztem ha beragadsz vhova és sokáig kínzod egyhelyben esetleg akkor, de amugy nem. én is 2t 250 endurot akartam elöször, de jobban szeretem a 4t hangját és nálam a fogyasztás szervízigenyesség fontosabb volt mint az erő
akkor 100 körül.....köszi
dugó 30 körül
hajtókar 30-40
szimeringek,csapágyak,egyéb apróságok 10-15
kb ennyi
hát a tögyögést helybe topit nem szereti lehet az ilyen akciók útán kidobni az olajat.