Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

végre az enyém egy szép kerek szám
azannya
jóestét!
egy csávó csinál itt környéken kipuffokat, és DR-emre is csinálna egy nyitott dobot, a kérdés:
származhat-e belőle a mocinak vmi baja? mert gondolom nem akra minőségű
azannya...tényleg széppp gerre nem is tudtam h ien turán vagy
nya igen szép darab...aprilia
Oké! Köszi az infot.
jobban beszívja magába az olajat,ha beleáztatod...
a spray csak versenyre jó,amikor belebaszod az uj léxűrőt és gyorsan befújod..
oda mi is azt viszünk
amugy meg midnig áztatunk
Nekem puttoline olaj van az is kék kántá kík.
hali
Jaja... kék! Ok, legközelebb olajat vezsek! De maga az olaj jobb, vagy az, ahogy azt felviszed?
spay vel mindenhol fujd be,kivul belül...a spray kék színű,legalább is a motorex,szóval azt látni fogod hogy mennyi van rajta...legyen az egész kék,ne legyen rajta tiszta felület
de olaj az sokkal jobb...! ! ! !
Előszőr arra gondoltam, vezsek olajat, és beletőltőm egy kifogyott ablaktisztitóba, és abbol fujom rá. (Csak hogy ne veszen kárba) De aztán megláttam spraybe.
Körülményesnek látom a sima olajat, vagy csak nem tudom, hogy is áljak neki. Kivül-belül, mennyit...
Ha sok van rajta, valamilyen szinten csak megfogja, vagy nem? Ha kevés akkor meg, szívja a port...
Igen csak ugy lehet drágább a spray mint az olaj.
Köszi. De akkor kivűl belül mehet az olaj, és a felesleget pidig kinyomom!?
Vegyél olajat. Azzal át ittatod kinyomkodod.Spray-vel nem tom.
Üdv Mindenkinek!

Lenne egy kérdésem, a szivacsos légszüröt, mennyire kell beolajozni? Sprayt használok, de nem tudom mennyit, és hova fujjak? Kívül belül bekell fujni, vagy csak kivülről?
Köszi
Fel húzom kicsit a topicot naon eltűnt az aljban.
hali!
Éedeklődnék, hogy valaki esetleg nem tud cr250 re kipufogódobot szerezni aránylag olcsón? jó a használt is, csak minél olcsóbb legyen .
Köccc.
Faisst van egy romettem ha érdekel szolj
Sziasztok!
A KTM LC4 620-nak gyárilag Nikaszilos a hengere? Ha hüvelyezve van az ilyen buher megoldás? Ha elkopik a hüvely akkor kuka a henger, vagy azt lehet cseréltetni?Hogy működik ez a hüvelyezős téma, és mennyire hatékony
halííí
Nem lenne valakinek véletlenül egy kölcsönmotja amivel indulhatnék nyársapáton?
kicsit szar de frissen fotóztam ki telefonnal a motorrevjúból...hátha érdekel valakit
szép helyek vazze
De nemcsak hegzek hanem siksagok is vannak
Aludtam itt 350 fos teremben