jóestét!
egy csávó csinál itt környéken kipuffokat, és DR-emre is csinálna egy nyitott dobot, a kérdés:
származhat-e belőle a mocinak vmi baja? mert gondolom nem akra minőségű
jobban beszívja magába az olajat,ha beleáztatod...
a spray csak versenyre jó,amikor belebaszod az uj léxűrőt és gyorsan befújod..
oda mi is azt viszünk
amugy meg midnig áztatunk
spay vel mindenhol fujd be,kivul belül...a spray kék színű,legalább is a motorex,szóval azt látni fogod hogy mennyi van rajta...legyen az egész kék,ne legyen rajta tiszta felület
de olaj az sokkal jobb...! ! ! !
Előszőr arra gondoltam, vezsek olajat, és beletőltőm egy kifogyott ablaktisztitóba, és abbol fujom rá. (Csak hogy ne veszen kárba) De aztán megláttam spraybe.
Körülményesnek látom a sima olajat, vagy csak nem tudom, hogy is áljak neki. Kivül-belül, mennyit...
Ha sok van rajta, valamilyen szinten csak megfogja, vagy nem? Ha kevés akkor meg, szívja a port...
Lenne egy kérdésem, a szivacsos légszüröt, mennyire kell beolajozni? Sprayt használok, de nem tudom mennyit, és hova fujjak? Kívül belül bekell fujni, vagy csak kivülről?
Köszi
Sziasztok!
A KTM LC4 620-nak gyárilag Nikaszilos a hengere? Ha hüvelyezve van az ilyen buher megoldás? Ha elkopik a hüvely akkor kuka a henger, vagy azt lehet cseréltetni?Hogy működik ez a hüvelyezős téma, és mennyire hatékony
egy csávó csinál itt környéken kipuffokat, és DR-emre is csinálna egy nyitott dobot, a kérdés:
származhat-e belőle a mocinak vmi baja? mert gondolom nem akra minőségű
a spray csak versenyre jó,amikor belebaszod az uj léxűrőt és gyorsan befújod..
oda mi is azt viszünk
amugy meg midnig áztatunk
de olaj az sokkal jobb...! ! ! !
Körülményesnek látom a sima olajat, vagy csak nem tudom, hogy is áljak neki. Kivül-belül, mennyit...
Ha sok van rajta, valamilyen szinten csak megfogja, vagy nem? Ha kevés akkor meg, szívja a port...
Lenne egy kérdésem, a szivacsos légszüröt, mennyire kell beolajozni? Sprayt használok, de nem tudom mennyit, és hova fujjak? Kívül belül bekell fujni, vagy csak kivülről?
Köszi
Éedeklődnék, hogy valaki esetleg nem tud cr250 re kipufogódobot szerezni aránylag olcsón? jó a használt is, csak minél olcsóbb legyen .
Köccc.
A KTM LC4 620-nak gyárilag Nikaszilos a hengere? Ha hüvelyezve van az ilyen buher megoldás? Ha elkopik a hüvely akkor kuka a henger, vagy azt lehet cseréltetni?Hogy működik ez a hüvelyezős téma, és mennyire hatékony
Nem lenne valakinek véletlenül egy kölcsönmotja amivel indulhatnék nyársapáton?