Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

tura eleje a pireneusokban valahol
ilyen szar helyeken jarok
Sutyerak ez erdekes nekem nem tanitottak a suliban... vegre van rendes n betu meg szedtem le kepet ez a labam
Ez meg Faisstnak nem az ö motorja?
Jó reggelt igen ez a moci is tetszik a pucsitós motorokat én sem szeretem egy idő után nagyon fáj a derekam rajta. Ezen meg egyenes derékkal lehet utazni és a hangjáról ne is beszéljünk. Sajnos megyek melózni szia.
jó rreggeltet!

bocsi de este beájultam úgy vették le rólam a számológépet

nekem meg ez jön be mostanság...... öreg fejemre egy felülőset szeretnék mert a hasalóssal tele a gyíkom....... akkor nagyon jó ha A pontból B-be kell eljutni lehető legrövidebb idő alatt ...amúgy utazni vele egy nagy rakás szar!
Látom magamnak írogatok.
Nálam ez jön be ha utcai motor.
Ezek a mostani motorok szerintem elég rondák tök béna az az ülés mögötti kipufogó
Ez sem rossz mármint a film
Meg van mind a 3 rész imádom a legjobb a világon
na léptem szewa ! jó éjt!
jajj ő lemaradt
jhajj még ezt se meséltem mi volt tegnap..... mc donald"s bp motorral ....na a sztori a következő adnak kóláspoharat menü plusszhoz .............lényeg a lényeg nem volt hely a honda csomitartójában és odaadtam egy nyugis srácnak aki lassan megy... a tanktáskájába tegye bele a bögrét és még mondtam is nem ám elesel és összetöröd ...röhögött mert ő nagyon óvatos mit gondolok én és még mondta is , hogy nem olyan mint mi ....megyünk mint az állatok......15 km múlva dobogókő felé szerpentinen azért elesett de a pohár megmaradt ...abból iszom most onnan jutott eszembe ...hála Istennek neki nem lett baja de mocija az összekarcolódott sajnos elég csunyán .
én meg egyszerre töb bilyne szmájli szarságot nem tudok rakni csak egyet
Kerkyra jó ember látta a Torrentét
Nem nincs majd hétvégén talán készül valami ugra bugra féle.
nemtudom
ja értem,,,akkor jó éjt csákány
Miért nem tudok egyszerre több képet felrakni ?
mert ha van vidid akkor még megvárom,d eha nincs akkor én is huzok aludni
Még nincs, nem volt időm motorozni de ami késik az múlik
szeva...kis pálya kis ugrások 10? nincsen?