Jó reggelt igen ez a moci is tetszik a pucsitós motorokat én sem szeretem egy idő után nagyon fáj a derekam rajta. Ezen meg egyenes derékkal lehet utazni és a hangjáról ne is beszéljünk. Sajnos megyek melózni szia.
bocsi de este beájultam úgy vették le rólam a számológépet
nekem meg ez jön be mostanság...... öreg fejemre egy felülőset szeretnék mert a hasalóssal tele a gyíkom....... akkor nagyon jó ha A pontból B-be kell eljutni lehető legrövidebb idő alatt ...amúgy utazni vele egy nagy rakás szar!
jhajj még ezt se meséltem mi volt tegnap..... mc donald"s bp motorral ....na a sztori a következő adnak kóláspoharat menü plusszhoz .............lényeg a lényeg nem volt hely a honda csomitartójában és odaadtam egy nyugis srácnak aki lassan megy... a tanktáskájába tegye bele a bögrét és még mondtam is nem ám elesel és összetöröd ...röhögött mert ő nagyon óvatos mit gondolok én és még mondta is , hogy nem olyan mint mi ....megyünk mint az állatok......15 km múlva dobogókő felé szerpentinen azért elesett de a pohár megmaradt ...abból iszom most onnan jutott eszembe ...hála Istennek neki nem lett baja de mocija az összekarcolódott sajnos elég csunyán .
bocsi de este beájultam úgy vették le rólam a számológépet
nekem meg ez jön be mostanság...... öreg fejemre egy felülőset szeretnék mert a hasalóssal tele a gyíkom....... akkor nagyon jó ha A pontból B-be kell eljutni lehető legrövidebb idő alatt ...amúgy utazni vele egy nagy rakás szar!