Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

és ahogy mondod ha a por leradírozza a nikasilt annak van valami jele? menetteljesítmény stb?
Hát, szerintem az én moccomban nincs is olyan. Legalábbis nem rémlik. De tényleg jó rövid a benzincső
Egy kicsit tv-ztem meg néztem má a coolon a picsákat.nyami nyami.
Én egy alkalommal olyan 60-120 kilométert megyek terepen. Nyári szezonban, amikor több a por, minden motorozás előtt pucolom. Kell is, mert olyan a légszűrő egy futam után, mint a bundáskenyér
amugy képzeld a benzincvsapbol a benzinszűrőt a karbiból fújtam ki , csodálkoztam is hogy fulladozik
így most nincs benzinszűrőm a tankban
nincs ötleted hogy mit lehetne bvele csinálni?
bentzinkutas szűrő nem jo mert nem fér a tank meg a karbi közé
Szesz nagy fönök.
de jo lenne mert akkor most nem kéne dugot vennem
por azz nem hiszem hogy megy bele minden harmadik alkalommal szoktam mosni a légszűrőt mefg fujom is
Mer ha beszívja a port, az garantáltan leradírozza a nikasilt. Sztem a kopott dugó az önmagában nem
Tsákány. Doroszló
nem tom, ezt én még nem halottam amit te mondassz
ne mára megyek
csákány
szewA
Miért b@ssza széjjel? Én úgy tudom, csak az árt a nikasilnak, ha por megy bele. Ha elkopik a dugó, akkor kifogy a kompresszió meg az erő, oszt kész. Nem így van?
Télleg jól eszik, bár ez csak annyira szempont, hogy ne úgy kelljen kitolni az erdőből. Múltkor együtt mentem egy sráccal, aki 25-ös RM-mel jött. Én még át se fordítottam tartalékra, mikor neki már kifogyott. Egy tankkal (ami olyan 8-9 lityi) végig motorozok egy délutánt
még most is tökéletes csak dugózni akarom még mielőtt szétbassza a nikasilt
Nem, úgy tudom, világ életében normál telós volt
amugy én szeretem
strapabíró
jo nem egy gyári de azért ott van enduróba is meg pályán is
ráadásul nekem kurva jol eszik
cr250 kel enduróztam , azok megettek 8 lityót az enyém meg 5-öt és vgig elől mentem
Az enyémen meg tiszta horpadás a tank. De a lepkék csavarjait időnként kihajtom, becsavarok hosszú ötöset egy nagy alátéttel és meghúzom, mint a borosdugót. Ettől újra több benya fér bele
miért ba drz fordított volt előbb?
Egyébként én elcsodálkoztam, mennyit kibír. A légszűrőt kell rendesen pucolni és jóformán semmi baja
nézd me a képeimen is látszik hogy fémtankos
szoptam is vele
elrepedt, ráadásul a felfogató pánt alatt így azt is lekellett vágni hogy be lehessen hegeszteni, aztán vissza ja és közben felmelegítve leesett és eldeformálódott nem ment a helyére
de végül sikerült visszahajtani mostmár fasza
Ja, igaz, akkoriban kezdték azokat gyártani. De később mégis normál telósak lettek némely endurók. A DRZ is
én krosszozgatok vele
kicsit fel lett keményítve a futómű é
ja fordított
1993as