Hát, nekem is csak azért lett, mert életveszélyesen megfenyegettem a boltos cimbit. De az enyémben 6,5-ös anyák vannak és heteset tudott szerezni, vastagabb küllővel. Így jött a fúrógép
Ha stabil az alapjárat, akkor sztem nincs gond. Az enyém már kezd szarakodni. De még mingíg elég jó benne a kompresszió, legalábbis kézzel lenyomva a berúgót.
ha ugy van ahogy te mondod akkor várok még
az enyém is megy mint állatt, alapjáraton sem kellet még állítani
indul 2-3 rugásra, nem csörög
így lehet nem kéne hozzá nyúlni
Nyúlt a rosseb. Leszettem, hogy le tuggyam fújni mattfeketére. Oszt benyúltam a hengerbe, csak úy kíváncsiságból. El is ámultam, mert ez egy huszonötös Tuareg Rally volt, ami olyan 150-nel tutta repíteni a 110 kilós testem. Lötyögős dugóval. El is attam hirtelen
Szerintem előbb elfogy belőle az erő. Volt egy Apriliám, annak a kipun keresztül odébb tudtam lökni a dugóját. De úgy ment, mint a picsa. Minek akkor megdugózni?
Na majd akkor holnap megnézem. Ezzel még nem volt bajom, megy a gép, mint a távirat. Nekem egy másik jellegű érdekes esetem volt. Eccer azt tette, hogy mindíg leállt, amikor behúztam a féket, és kigyulladt a féklámpa. Ez egy éve volt, azóta nem fordult elő. Pedig semmit se csináltam vele
árulnak küllőt motoros boltban mert nekem is kitört vagy 5 darab
az enyém is megy mint állatt, alapjáraton sem kellet még állítani
indul 2-3 rugásra, nem csörög
így lehet nem kéne hozzá nyúlni
persze csak ha ráér
de én ugy halottam másként is meg lehet oldani