Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát, nekem is csak azért lett, mert életveszélyesen megfenyegettem a boltos cimbit. De az enyémben 6,5-ös anyák vannak és heteset tudott szerezni, vastagabb küllővel. Így jött a fúrógép
és olvastam küllőt cseréltél
árulnak küllőt motoros boltban mert nekem is kitört vagy 5 darab
Ha stabil az alapjárat, akkor sztem nincs gond. Az enyém már kezd szarakodni. De még mingíg elég jó benne a kompresszió, legalábbis kézzel lenyomva a berúgót.
ha ugy van ahogy te mondod akkor várok még
az enyém is megy mint állatt, alapjáraton sem kellet még állítani
indul 2-3 rugásra, nem csörög
így lehet nem kéne hozzá nyúlni
Nyúlt a rosseb. Leszettem, hogy le tuggyam fújni mattfeketére. Oszt benyúltam a hengerbe, csak úy kíváncsiságból. El is ámultam, mert ez egy huszonötös Tuareg Rally volt, ami olyan 150-nel tutta repíteni a 110 kilós testem. Lötyögős dugóval. El is attam hirtelen
Végig nyúltál a kipun? Mi vagy te nőgyógyász?
Szerintem előbb elfogy belőle az erő. Volt egy Apriliám, annak a kipun keresztül odébb tudtam lökni a dugóját. De úgy ment, mint a picsa. Minek akkor megdugózni?
Nekem van benne egy hűvely gyárilag és az nikaszilos.
Tévével kapcsolatban én csak azt tudom, hogy tizenegykor kezdődik a toszás a szpájszon
Nem ér rá colombózni szokott. Vagy ma nincs?
nekem azt mondták addig cseréljek dugót amíg meg nem áll
Én is. Mert nikasilos motort még sose szettem szét. Az emzé meg a jáva nem az
Na mi a stájsz colombó meg van még van még felderitetlen bűnűgy?
zozee véleményét azért elolvasnám erről a nikasilos témáról
persze csak ha ráér
Én nem tom csak kérdem.
Na, akkor meg az. Jóvan, na
Na majd akkor holnap megnézem. Ezzel még nem volt bajom, megy a gép, mint a távirat. Nekem egy másik jellegű érdekes esetem volt. Eccer azt tette, hogy mindíg leállt, amikor behúztam a féket, és kigyulladt a féklámpa. Ez egy éve volt, azóta nem fordult elő. Pedig semmit se csináltam vele
nincs benne hűvely?
az költséges
de én ugy halottam másként is meg lehet oldani
nálunk is igy volt csak meg humott kőzbe én meg át kapcsoltam izgisebbre.
Asszem nincs. Csak mikor szétszeded, kiláccik az alu. És nagyon oválisra kopik, tehát nincs értelme új dugót beletenni. Henger csere jáccik
hogyne lenne amugy nem lenne tartalékod
Nálam az asszony vizslantotta a helyszínelőket. Ilyenkor este nekem nukutévé