Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jjaja...én terveim hogy most az sx helyébe egy xt125 sm.... nem kérek anyázást

tavassszal meló. nyáron 600kp t leteszek és vihetem is a 2k8 as 250 sx et.... a többit meg havi törlesztőbe
Sör a bárszekrényben? Érdekes... Nálam a garázs a központi raktár, onnan a hűtőbe vándorol, a többit biztos sejtitek. A bárszekrényben az unikum meg a jéger és a többi baromság van, amihez nemigen nyúlok hozzá...
ez az amit én is gondolok.
lehet belopózok, de akkor mneg ki lesz akadva hogy megint megittam az összes sört, amit ő a vendégeknek tartogat
az hótziher
Már beszéltünk róla, tényleg. Nem sok jó dolog került szóba, pedig még csak a garanciaidőnél tartottunk...
HALLGATTASDE el nagymutert...
kérdezd gerrét! ő tudja a tutit
elfigyott az összes söröm
bár a bárszekrényben van még csak az a gáz hogy anyám ott alszik, nem tom mit tegyek
Én majdnem vettem a szuzuki előtt. Akkor mázlista vagyok?
Vajh kirü lehet szó...?
mint tűt a szénakazalban-azt hiszem ez most ideillik
soha nem vennék négyütemű gas gas-t mert ha véletlen működik is akkor is egy rakás szar ..........
viszont kétütemben a 300 ec-jük nem rossz motor
nekem jó sok irkapiszkát kell behoznom.... hozok is 1 sört
Tete.
Faxa. Én eccer Zalaegerszegen hagytam el a kocsikulcsot. Kollégám hazahozott, de a gépem három napig állt az ottani MOL kúton. Azóta nyakbaakasztós kulcstartóm van
Bár igaz, kavaszakis is írogat oda....
képzeljétek mi történt ma......felvittük ide nem messze motoromat a hegyre de csak farmerbe lightosan kipróbálni valamit vele .......a haveromnak mondtam menjen fel vele én meg 1 másik sráccal kocsival utánamegyek ...............na itt álltak a kocsik a házam előtt és , hogy kiférjen az én kocsim a haverom kocsijával arrébb álltam és kivettem belőle a kulcsát és zsebrevágtam....aztán később a hegyen elhagytam a kulcscsomóját................most is keresik ...........nincs meg
Jóvanna.... Nem számonkérés, csak nem értettem, egy kátéemes hogy süllyedhet ilyen mélyre
akkor zoozee megírnád a tutit
ha visszaolvastál tod miről van szó
nemérdekel a gizgaz ......... csak olvasom miket írnak.....ismerősök meg haverjaim is vannak közöttük
Nekem csak egy volt kitörve és azzal se éreztem jól magam
Hát a gázgáz meg mi a ráknak érdekel?
NEM COLOMBÓZOK HANEMVISSZAOLVASOK ITT IS MEG A GÁZGÁZBA IS !
de végére értem most