Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mindkettő
Ez igen!
EVO 3.
ez semmi a múltkor szereltem a honort és kellett hozzá cucc ......agyvírzés volt a beszerzés,de nem is azt akarom mesélni milyen könnyű honor cuccokhoz jutni mert még a nevét se hallották sokan ..............
na lényeg a lényeg , hogy egy helyen mondom, hogy koreai vagy kínai ló ez a honor és végre az egyik ember mondja , hogy ő ismeri ezt a típust mert ez a honor hamisított zongseng
szóval a kínaiak még egymást is ellopják

amúgy eredetileg az honda xl125 blokkjáról "vették a mintát "
Akkor közel van a bolt.....
Vagy gyorsan szerelsz
Én is arra gondoltam, hogy ennyiért megpróbálom. Az egész művelet boltba menéssel együtt is összesen csak háromnegyed óra volt
Az tuti hogy a Kínaiak "tudnak".Kérdés a tartósság.Bár ennyiért megér egy próbát.
Neki állhatnának a kis sárgák a dugó meg a hajtókar gyártásnak.Nembeszélve a váltó cuccokról.
Mer nekem még nem kell dugót cserélni. CSak ilyen szarokat
Le a kalappal a kínai ipar előtt! 1900 körül lett volna skf kerékcsapágy, kínaiban meg 315 (!) pénz. Ez már nyomasztó
Dikkmán szevasztok!
Egy pillanat.Rögtön megrakom a tüzet,és beindítom a fujtatót
az olyan mint a kovácsoltvas kerítés?
szia szecsu ! kéne egy kovácsoltvas dugattyú
Na ja.Meg nem semmi a CRF ára(mármint azé ami nálad van).
A tuti a Kawa díszítgetése! Én legalábbis arra szavaznék
kovácsoltvas dugattyú ....ez jó
Jah és a Suzuki másfél hónapja van meg
Igazad van szégyellem magamat
Azért nem mentem még mert féltem hogy odébb túrom az egész pályát és akkor nem fogjátok megtalálni
Csütörtökön megpróbálok lemenni
nemhiszem hoghy megvesszük...
inkább olyan 2005-2006 körüli yzf
vagy 2007es rmz
ezek vannak jó árban meg ezek jók is
vagy lehet hogy inkább kawára veszek egy tuning csövet,fasza kiegészítőket,valami jó henger fej,aztán megmerad..mer takkor télleg patent lesz
jah és faisst az enyémbe B-s dugattyu van! meddig van ez? mármint ugy értem hogy meddig vannak méretek?
Csak ezeket kell cserélned?
Mire kész lesz,már nem érdemes eladni.
A CRF project hogy áll?
Szégyeld magad!Csolnoki létedre Ebszönybe jársz motorozni?! Nagyonszéép,mondhatom!
Amúgy mióta van meg a Suzuki? Mert még nem láttalak vele a pályán.
Pedig ott van a helye az efajta motorosoknak
nekem is cserélnem kell dugót kx ben..
szerencsére még alapméretes kell bele,a henger gecijó állapotban van..kb ez lehet benne a 2. dugó
hajtókar is patent..kell egy gyári dugó set,meg főtengelycsapágyak és csumi
ja meg himbarendszer felujjító set,meg lengővilla felujjító set..ami drága lesz..
jah és nem tud vki vmi cimet ahol a kx gyári adatait megtudnám találni? ilyesmire gondolok pl dugó, áttát stb.... mert nemtom pontosan azt sem hogy mekkor a lánckerék áttétel gyárilag! :(
Most értem haza az ebsőnybányai pályáról. Nagyon komooooooooly
Nah megyek motort mosni
hali mindenkinek! megérett a 250-es kx-em a generálra!
de sebaj mindennek eljön az ideje! szerintetek milyen dugattyu lenne jobb bele? a sima gyári dugattyuja vagy a wössner illetve a prox kovácsoltvas dugattyu? szerintetek? amugy a blokkba milyen olajat ajánlatok?
nagyon írtok