ez semmi a múltkor szereltem a honort és kellett hozzá cucc ......agyvírzés volt a beszerzés,de nem is azt akarom mesélni milyen könnyű honor cuccokhoz jutni mert még a nevét se hallották sokan ..............
na lényeg a lényeg , hogy egy helyen mondom, hogy koreai vagy kínai ló ez a honor és végre az egyik ember mondja , hogy ő ismeri ezt a típust mert ez a honor hamisított zongseng
szóval a kínaiak még egymást is ellopják
amúgy eredetileg az honda xl125 blokkjáról "vették a mintát "
Az tuti hogy a Kínaiak "tudnak".Kérdés a tartósság.Bár ennyiért megér egy próbát.
Neki állhatnának a kis sárgák a dugó meg a hajtókar gyártásnak.Nembeszélve a váltó cuccokról.
Igazad van szégyellem magamat
Azért nem mentem még mert féltem hogy odébb túrom az egész pályát és akkor nem fogjátok megtalálni
Csütörtökön megpróbálok lemenni
nemhiszem hoghy megvesszük...
inkább olyan 2005-2006 körüli yzf
vagy 2007es rmz
ezek vannak jó árban meg ezek jók is
vagy lehet hogy inkább kawára veszek egy tuning csövet,fasza kiegészítőket,valami jó henger fej,aztán megmerad..mer takkor télleg patent lesz
Szégyeld magad!Csolnoki létedre Ebszönybe jársz motorozni?! Nagyonszéép,mondhatom!
Amúgy mióta van meg a Suzuki? Mert még nem láttalak vele a pályán.
Pedig ott van a helye az efajta motorosoknak
nekem is cserélnem kell dugót kx ben..
szerencsére még alapméretes kell bele,a henger gecijó állapotban van..kb ez lehet benne a 2. dugó
hajtókar is patent..kell egy gyári dugó set,meg főtengelycsapágyak és csumi
ja meg himbarendszer felujjító set,meg lengővilla felujjító set..ami drága lesz..
jah és nem tud vki vmi cimet ahol a kx gyári adatait megtudnám találni? ilyesmire gondolok pl dugó, áttát stb.... mert nemtom pontosan azt sem hogy mekkor a lánckerék áttétel gyárilag! :(
hali mindenkinek! megérett a 250-es kx-em a generálra!
de sebaj mindennek eljön az ideje! szerintetek milyen dugattyu lenne jobb bele? a sima gyári dugattyuja vagy a wössner illetve a prox kovácsoltvas dugattyu? szerintetek? amugy a blokkba milyen olajat ajánlatok?
EVO 3.
na lényeg a lényeg , hogy egy helyen mondom, hogy koreai vagy kínai ló ez a honor és végre az egyik ember mondja , hogy ő ismeri ezt a típust mert ez a honor hamisított zongseng
szóval a kínaiak még egymást is ellopják
amúgy eredetileg az honda xl125 blokkjáról "vették a mintát "
Vagy gyorsan szerelsz
Neki állhatnának a kis sárgák a dugó meg a hajtókar gyártásnak.Nembeszélve a váltó cuccokról.
A tuti a Kawa díszítgetése! Én legalábbis arra szavaznék
Azért nem mentem még mert féltem hogy odébb túrom az egész pályát és akkor nem fogjátok megtalálni
Csütörtökön megpróbálok lemenni
inkább olyan 2005-2006 körüli yzf
vagy 2007es rmz
ezek vannak jó árban meg ezek jók is
vagy lehet hogy inkább kawára veszek egy tuning csövet,fasza kiegészítőket,valami jó henger fej,aztán megmerad..mer takkor télleg patent lesz
Mire kész lesz,már nem érdemes eladni.
A CRF project hogy áll?
Amúgy mióta van meg a Suzuki? Mert még nem láttalak vele a pályán.
Pedig ott van a helye az efajta motorosoknak
szerencsére még alapméretes kell bele,a henger gecijó állapotban van..kb ez lehet benne a 2. dugó
hajtókar is patent..kell egy gyári dugó set,meg főtengelycsapágyak és csumi
ja meg himbarendszer felujjító set,meg lengővilla felujjító set..ami drága lesz..
Nah megyek motort mosni
de sebaj mindennek eljön az ideje! szerintetek milyen dugattyu lenne jobb bele? a sima gyári dugattyuja vagy a wössner illetve a prox kovácsoltvas dugattyu? szerintetek? amugy a blokkba milyen olajat ajánlatok?