Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Milyen Yamaha? 40e ne olts..
Nem tudom miért lehet olyan drága, pedig ez is gyári, nincs is belőle után gyártott.
Az nemis drága a yamahához 40x ezer lenne a 2/db rablo gecik
7200/db Elvileg 1 hét és itt lesz..
Nah megyek aludni
Csőtők
Mennyi az a telovédö( csak kiváncsiságbol mert a yamahához 1 vagyon a gyári-ellenben 7-10nap alatt ittvan....)
Hát akkor nincs más megoldás
ENDURÓZÁSRA FEEEEL
stipi stopi fehér vagy fekete
van amelyikhez van felfogatás
de te messze lax
Te most a Kézvédőket felfogató szettel adod vagy anélkül estleg is-is mert hamár mindenkit akkor engem is érdekel
nincs itthon mz karom
Kb egy hónapja várok egy teleszkópvédőre, többet biztos nem rendelek kereskedésben, vagy szervizbe, csak hitegetnek, ez történt, az történ, meg változott a cikk szám stb.. Megkerestem az importőrt, le se adták a rendelést. Inkább megrendeltem tőlük, olcsóbb, és tutira megjön egy másfél héten belül. (Remélem ez utal tényleg!)
szia
Hát voltam már jobban is.
Kezdenek a gondok összecsapni felettem,de majdcsak lesz valahogy.
A lényeg viszont változatlan,mégpedig a CB rádió szóljon,a motor menjen,és a kacsáknak legyen vizük .
Mára mentem .Csőváz
mz-é nem jó rá ? általában jó az van mindenkinek otthon baj esetére .....
fasza jövőhétig várnom kell a váltókarra...addig nincs mocizás
ktm remek
köszi szarul vagyok mert köhögök , meg megrándult a csiklóm......holnap megyek gasgas kalandtúrára
úgyhogy tele lesz a puncim !

amúgy eladó a cbr954

te jól vagy ?
Üdv.
Mi a zsír egészségügyileg?
Traktor pöfög még? ,valamint a CBR árulódik mostanság?
oksa megbeszéltük
lássuk őket
de nem drágán adom
szewa szecsu!

reggel megnézem nektek a kézvédőket és nyomok fel képeket is róluk , akkor kitaláljuk az árakat ! már rég láttam őket
Jó!
Ha jó állapotú!?
Yamaha yz426f 2002es most vennék 650eft ért hogy mia véleményetek errőla a gép ről?:D köszi elöre is
estét!
éngem is érdekelne az ár!