Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ismerős a probléma. Nekem még az előző motoromnál (CR125) ugyan ez volt. Gyújtásprobléma. Meg haverom RM125-ösénél is. Fullad, nem pörög ki, de van amikor meg igen. Viszont ez árban elég húzós.
ahha
csak nekem z a furcsa hogy a levegő szabályzó csavaron állítottam egy 1,5-2 fordulatot és jobb lett de még mindig nem pörög ki rendesen...
trafó az meg van itthon mert még maradt a hondáról
csak elsőnek ezt a kurva csavart akarom megtudni hogy milyen való bele mert szerintem kurvára de nem vette figyelembe aaz előző tulaj hogy mekkora kell bele csak belebaszta és jólvan...
attól még h megy a gyújtással lehet gond... sztem a trafót nézzétek meg
csőőőőőő... holnap zh assemby programozásból nem tok semmit
Estét crossördögök
Eladó a Ződem.
nem akarok okoskodni de ismerős rm125-vel ugyanez volt
és gyújtással volt baj (tekercs)
de ne igy legyen
Hali.Mi zú. Egésség hogy szolgál?
szewa mindenki!
Estét nap lopók.
köszi
hát a rezónál az a rugó amiből 3 db van ami ráhuzza a hengerre a rezót abból csak 2 tartja de most szettem szét az egész rendszert és a dobot is kitömtem kőzet gyapotal mert egy szál se volt benne.
és az a gond hogy nincs itthon rugóm olyan mint az aa másik 2 de majd megpróbálom egy kis drót segítségével odafogatni
uj dugó van benne mert a gyerk is mondtaa eg amikor megnéztem a kipu nyílásona dugót hát ez biza uj prox dugó. ja és nem nicasilos ha szar lenne a membrán akkor ömlene belöle a benzin de nem ömlik. uj a gyertya is benne mert aa gyerek a szemem láttára vette ki.
a gyujtással sem lehet semmi gond mert akkor vagy nem indulna be vagy hasonló szerintem.
én a karbira gyanakszom de azt majd meg kellene nézni hogy milyen is az eredeti csavar ami bele való meg csak akkor csinálja azt hogy fulladozik amikor menet közben tiltásig huzom neki minden sebességben és amikor már csak szét pörögne a moci akkor fulladozik.
ja meg hogy ha egy helyből akarok elindulni csuma gázon mint a rajtoknál szokás akor is nem pörög ki teljesen és csak dadog
na ez alapján mi a problem?
JÓREGGELT
ti is alszotok?
akármi is lehet...mondjuk gyanus a karbi mindenesetre leginkább esetleg se ...........

de csak akkor ha új dugó van benne /tombol a kompresszió/ , nincs tömítetlenség, nem szív falsot sehol, jó a membrán, jó a gyújtás , új a gyertya,
ezek ha jók akkor állítgathatod a karbit biztosra

hidegen a szivató fontos, hogy jó legyen és ne húzzál gázt úgy indul könnyen általában
melegen meg legyen kompresszió és ne kapjon sok benzint

esetek többségében ilyenkor kell egy új dugó

amúgy a hangja milyen ?

ilyen távgyógyászatban ez a baj , hogy ezer dolog függvénye hogy mitől szar a motor ?
de ha látnám hallanám akkor megmondanám, hogy hány forintba fog fájni!
morgen!
valaaki esetleg nem tudj hogy akkor mi a baja a kx emnek?
jaja láttam már én is
mekkora már szét röhögtem az agyam mikor megmutatták
annyit meg nem ér egy ilyen kopott gumi !
Nem csak a Reál boltot reklámozza.
és ajándékba adja hozzá a gumit
a gyufa eladó?
Köszi. De nagy a távolság köztünk! De tényleg köszi!
Van 2 enduro gumim első-hátsó 80-90%, azokat is szívesen cserélném crossra. Ha nem marad más, felteszem azokat. Rosszkor jött ez a defekt, mert most vehetek belsőt, ha már levetem rá egy gumit, görgőztetni a kereket + küllő, ha már a hátsón cserélek gumit, akkor az elsőn is, és akkor már nem ártana azt is átnézetni. Elmegy egy 30-as a defektemre…
nekem van egy 19es pirelli corss gumám,elég jó állapotu
Pont így jártam Én is. Szombat meló, és ma délelőtt is. Végre elkészült a haverom motorja is, úgyhogy délutánra megbeszéltük megyünk csapatni, beállunk a kútra, teli… 500m és lapos a kerekem. Kiszakad egy küllő, és vele együtt a gumi is.. Jót motoroztunk…
Apropó, nem tud valaki jó állapotú cross gumit, vagy egy olyan helyet ahol jó árban lehet venni? Nem kéne a mostanit már visszatenni..