Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szecsu, mennyire ismered a pályátokon megforduló motorokat?
Konkrétan egy 91es(jovan tudom öreg) 125ös yz-ről lenne szó, elvileg futoval mentek P.szentkeresztről. Fehér színű, külsöre vannak szebb példányok is, de motorikussan jónak tünt(aztán fene tudja), igaz perselyes, a Fehérék perselyezték.
ja ilyen tagot én is tok... a szivató nekem sem marad fenn a ktm en de a zoliék szerint nempara
Na én vagyok csak roszul jelentkeztem be
Csöcs.
Nagyjából minden motornál azonos a "hidegindítás"
Mégpedig szivató rá,és gáz nélkül rúgás!
Ha beröffent,egy ideig hagyod alapjáraton ketyegni.Mikor kezd belefulladni a sok bengába(pontosabban a kevés levegőbe)Pici gáz húzása mellett szivató vissza!Ha amúgy van alapjárat nem kell gázt húzni a szivató visszanyomása után sem,csak hagyni kell járni míg a hűtő(k) nem lesznek melegek(kézmeleg)
És máris mehetsz!(Kb 3-5 perc)
De nálad valami nagyon el van kúrva hogyha nem marad rajta a szívató!
Mert ha kihúzod akkor annak fent kéne maradni!
Ha a gyújtás szivat(tekercs),akkor sikíts,és összehozlak egy taggal aki teker neked olyat mint amilyen benne volt,nagyjából 6-8 ezer forintért.(természetesen kell az eredeti tekercs ,hiszen azt tekeri újra)
Na további jó szórakozást !
Szevasztok.Még mindig eladó a quadom .Vagy esetleg elcserélhetö egy robogora.
oksa
majd megizsgáltatom egy szerelővel
télleg ennyi a hozzászólás?
nekem a kdx 250-en a berugókar lenyomásával indult a motor, hidegen, melegen
neked nagy beállítási hibák lehetnek a karbiban
itt még alszik mindenki
különben ez lehet hogy egy hülye kérdés de kx eknél mi a szokásos beindítási módszer?
crm nél a szivatót rákúrtam és amig be nem röffent addig rajta hagytam és utána amikor bemelegedett akkor levettem a szivatót.
kx nél hogy a faszba van? mert itt nem lehet rányomni hanem folyamatosan huzni kell a szivatót
azon is gondolkoztam hogy netán nem kapelég benyát
szépen leengedem a benzint és kitakarítom a csapot
bakker
dehogy azt
hanem eredetileg a benzincsphoz van benziszűrő ami belemegy a tankba, meg a tartalék és azáltal van szabályozva
a benzinszüröt a karbi azt a benzinszüröt ami a karbi és a csap között van kb 3cm hoszu és 1,5cm átméröjü hengeres bizbasz
karbit szerintem valami hozzáértőnek mutasd meg
nézd meg gyertyát, légszűrőt mosd ki, vedd le a benzincsapot az ottani szűrőt mosd ki
karbit fújd ki kompresszorral
nekem egyszer azért fulladt mert beszívta a benzinszűrőt a karbiba most nemviccelek
ne is ilyeszgess
na nem maradt más mint hogy belövöm aa karbit és hogy ha azzal sem lessz job akkor marad a trafó csere és ha az sem jó akor tekercs..
remélem a karbi a hibás
ha a tekerccsel van gáz az huzos anyagilag
az említet rm125re kb 80e ráment
de ne azzal legyen a gáz
nem akarlak ijesztgetni
hát figy sanszosabb h a trafó a szar.. gyengusz és elfáradt..... vagy a jeladó hézag.. vagy a tekercsel van szar.. de ezt má elmagyaráztam néked a crm nél

egyszerűbb lenne ha elhoznád belőném neked seperc alatt a hibát
miért hogy ha tekercselés akkor mennyibe fájhat nekem?
üdv ktm es kolléga
alap bazze
Ádibácsi szakszerű megfogalmazásai nagyon jók
brigéciol tökéletes
BASZD BELE BENZINBE
Szevasztok

brigeciollal lehet faszán tisztítani a légszűrőt?
nézzétek meg a tekercset meg tarfót