Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

na az fasza is pont mert reggel eljötök és benyomod nekem a gépet tutkóra aztán meg mehetünk ki a pályára
nem tom én annó nygaon sokat karburáltam... eddig nem volt gondom vele
ha ráérek tesa szólok..... ugyis le akartuk csekkolni a nyáregyházai pályát
Ez kényesebb téma mint , hogy memorizálj . De ez csak az én véleményem . De aki már sokat állított be annak kisujában van a téma . De nálunk a vén csókák aki sokat tapasztaltak , ehez az egyhez nem nyúlnak hozzá .
MEG Kell számolni h mennyit tekertél ki és ennyi
akor játszuk azt hogy lejössz hozzám és belövöd nekem itt és kifizetem a uti költséget meg iszunk egy pofa sört
FIGY sztem 1000% h tarfó ha aszondod h gyenge a szikra... a megnézés semmibe nem kerül.
egy csavar eltekerésért meg nem kérek pénzt
Az a porlasztóbeállítás nem olyan egyszerű dolog , mint ahogy hallatszik .
jaja most gyorsba
de mondom... a karbin az alaapjárati csavaron kívül van az a másik csavar és ha jól tom aakkor az a levegőé na és nekem az nem eredeti benne hanem valami imbuszos szar és kéne tudnom hogy milyen való bele és vennék eggyet a szatócsba itt mellettünk
csak hát haverhoz is átmentem é baszta kiszedni a 125 ös kx ből hogy megnézzük mondván hogy akor majd nem bírjuk ugyan ugy belőni vissza... amikor csak meg kell jegyezni hogy hány fordulatot volt kitekerve é kész..
oksa
hát hogy haa összebirom hozni a crm es trafót a kx vel akkor hátha.......
különben mennyibe lőnéd be nekem mondjuk hogy haa a karbin kéne állítgatni meg a trafóval szórakozni?
elfaxolod
na várjunk csak... télen picivel kevesebb levegő kell... még azt próbáld meg h picit visszveszed a levegőt a karbin. szebben jár.
hát nem tudom.... figy próba szerencse. a trafó szokott elfáradni
nekem van itthon 2 működőképes trafóm. mind2 új. egy a cr hez egy egy yz hez....
figyu elhiszed hogy már rég elvittem volna ha nem lennél olyan messze?
mondjuk nem az mert pestre én magam felmegyek na de a mocit hogy az anyámba viszem fel?
magamhoz láncolom? mert fater tuti nem fogja felvinni nekem, meg egy kicsit össze is kaptunk az öreggel
Hát úgy gondolom hogy eléggé hidegvan mostanában és hogy kellmelegednie... (Ennyit a szakértelmemről ) CRM es ötlet szerintem megpróbálható
a champion az zsír uj és még van itthon egy ngk ami a crm be volt és ment is vele és még efy ngk ami fingom sincs honnan keveredett hozzám
Látom megy a reklám adi bá service
oksa vágom
van itthon egy trafóm amit a crm hez vettem még aanno de nem az volt aa gondja és eltettem.
szerinted az jó lenne rá?
mondom koma hozd el és belőjük.... vaárnap ugyis nyakig benne leszek az olajban.... meló van
Jajaja ha nem az anyag akkor mint Sub Base bácsi is mondta egyszer : Az isteni szikra...............
de zsírúj gyertya van benne
tarafóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó barátom
Az elöbbi eset rólam szólt serfözö báttya.
a crm nél hidegen is indult max 3. rugásra