Ez kényesebb téma mint , hogy memorizálj . De ez csak az én véleményem . De aki már sokat állított be annak kisujában van a téma . De nálunk a vén csókák aki sokat tapasztaltak , ehez az egyhez nem nyúlnak hozzá .
jaja most gyorsba
de mondom... a karbin az alaapjárati csavaron kívül van az a másik csavar és ha jól tom aakkor az a levegőé na és nekem az nem eredeti benne hanem valami imbuszos szar és kéne tudnom hogy milyen való bele és vennék eggyet a szatócsba itt mellettünk
csak hát haverhoz is átmentem é baszta kiszedni a 125 ös kx ből hogy megnézzük mondván hogy akor majd nem bírjuk ugyan ugy belőni vissza... amikor csak meg kell jegyezni hogy hány fordulatot volt kitekerve é kész..
oksa
hát hogy haa összebirom hozni a crm es trafót a kx vel akkor hátha.......
különben mennyibe lőnéd be nekem mondjuk hogy haa a karbin kéne állítgatni meg a trafóval szórakozni?
figyu elhiszed hogy már rég elvittem volna ha nem lennél olyan messze?
mondjuk nem az mert pestre én magam felmegyek na de a mocit hogy az anyámba viszem fel?
magamhoz láncolom? mert fater tuti nem fogja felvinni nekem, meg egy kicsit össze is kaptunk az öreggel
egy csavar eltekerésért meg nem kérek pénzt
de mondom... a karbin az alaapjárati csavaron kívül van az a másik csavar és ha jól tom aakkor az a levegőé na és nekem az nem eredeti benne hanem valami imbuszos szar és kéne tudnom hogy milyen való bele és vennék eggyet a szatócsba itt mellettünk
csak hát haverhoz is átmentem é baszta kiszedni a 125 ös kx ből hogy megnézzük mondván hogy akor majd nem bírjuk ugyan ugy belőni vissza...
hát hogy haa összebirom hozni a crm es trafót a kx vel akkor hátha.......
különben mennyibe lőnéd be nekem mondjuk hogy haa a karbin kéne állítgatni meg a trafóval szórakozni?
nekem van itthon 2 működőképes trafóm. mind2 új. egy a cr hez egy egy yz hez....
mondjuk nem az mert pestre én magam felmegyek na de a mocit hogy az anyámba viszem fel?
magamhoz láncolom? mert fater tuti nem fogja felvinni nekem, meg egy kicsit össze is kaptunk az öreggel
szerinted az jó lenne rá?