Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nagy célok nincsenek, de az ember legalább a saját reális elvárásainka feleljen meg /VB első 10be
Már 2 éve minden év elején elkzdtük a pityu barátommal a készülgetést, de vagy a motorja nem jött össze neki(tavaly) idén meg kulcscsonttörés után jött a lakásvásárlás- és megint ugrott a moci
ez egy exc250f
elég gyengusz volt ez az első szériás
Milyen viertakt gép ez?
remélem .......előttetek az élet .......még akármi is lehet belőletek......csak nyomni köll mint az állat
Hát, az biztos! Fizikai felkészülést is csinálunk majd, ne a motorozástól fáradjunk el és tudjunk figyelni minden másra- fék, testtartás, stb

megy az bazeg
majd a télen rágyúrunk egy kicsit a testartásra meg a teknikára,féktávokra,meg mindenre ami nálunk hibádzik..aztán áprilistól a mezőny elejébe megyünk majd
Szétnéztél a lomosban?
hehe..itt még farmerban mociztam...
Kösz a képeket... Nem látszik, hogy mennyire nem megy a mocizás, jó fotósom van :)
ez se mai kép
ilyen képeket lehet találni a laptopon
ha volna mivel...
Nekünk nincs tartalék motorunk!
Muszály ilyen tesztnapra járni moccolni szar öreg vasakkal 2 körökre- és utazni érte vagy 80km-t
nekem se 100as a gép, de legalább olvashatok és írhatok
nemtom mi lehet vele...
bár most laptopról tolom,mert a gépen 15 percenként elmegy a net..aztán ki kell huzni és vissza kell dugni aztán megjavul..
és már kibaszottúl idegesített..és inkább laptopon pötyögök
na csókolom a kezüket vazze ! nem motoroltok mint a marha ?
skypon valami nem 100%
nEM KAPTAD MEG ÜZIKET
itt a többi is
Szadán 1 hét gyakorlás- és simán megy
Mármint esés nélkül
innen kellett volna egy baszott nagy gáz!
Oszt akkor nem fexem le talán
na így kell a kanyarodni
na végre jó lett a géped
tessék itt a képecske
A kawa kdx 250-emet asszem 35 vagy 40-ért csinálta. 125 valamivel olcsóbb. Milyen mociba köll?
Erősített (heavy duty) belsővel van valakinek tapasztalattya? Olyat vettem, remélem stabilabbak lesznek, mint az előzőek