Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nah megjöttem 13óra 19perckor leléptek
Tavaly karácsony körül volt ilyen atrakció, akkor rúgtam be életembe először és utoljára...
megyek fotózni kézvédőt
addig olvassátok mi lett a vb vége
Reggel nem gyengén esett és ma ünnepség lesz
amugy iszapos jó reggelt mindenkinek
remélem én is
sziasztok

miért nem váltasz fel egyet , hogy ne pörögjön annyira aztán kanyar előtt visszadobálod a gangokat ?

ugrásnál nagyjából az van amit mondasz de nagyban befolyásolja már az elugrás az egész ugrást ......
ott kell jól eltalálni a sebességet meg , hogy mikor engeded el a gázt stb... és akkor nem kell annyira nagyokat korrigálnod

ma remélem lesz időm képet tenni a kézvédőkről
Hello!

nehany vezetesteknikai kerdesem lenne

1.)Lejton lefele jovet a kis 2T gepem iszonyatosan porog (ugye motorfek szinte 0), helyes-e ha ilyenkor beuhzom a kuplungot.
2.) Ha ugrok, es hatrafele billen a gep akkor hatsofekkel korrigalhato, ha meg orra billen akkor gazadassal?

Ha valahol ez mar le van irva, akkor linkeljetek, ha nem irjatok;)

koszi gaborg
szewa!
vasalást kihagytad
Na jó én lassan mennek mert holnap sok a dolog majd jővő héten valamikor re.
Főz mos takarit?
mostanában muterék is rászoktak az ilyen pár napra itthon egyedül hagyjuk a nagyfiút.... hát nem szoktam unatkozni
akkor buliiiiiiiiiiiiii
Holnap mennek szüleim wellness-szarságra tesóm meg nagyszülőkhöz enyém lesz a ház vasárnap estig
ŐŐŐ, holnap fél9ig focizás van, olyan 9körül esetleg talán
áá motortól soha... csak ha hideg van :D
nem müxik az én masinám,sanos szivbeteg..........na de ha nem haragszotok,én eltépek aludni
sutyerák te meg holnap 19:00tajékában gyere fel,akkor biztos lesznek páran....
Mi a helyzet a motorokkal?Nem fázik a picsátok?
Jeeeee, végre emberek
Na ki a fasz?
Hát én halason xcsak katona voltam dse ottse volt valami nagy higiénia a konyhán. Én csak tom elég sokat mosogattam vagyis se.
nakivanitten?
szevasz sutyerák,,,,ne egyszer gyere fel egy honapban és beszélgethecc más emberekkl is magadon kivül