Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Akkor egy világ omlott össze bennem, ki tudja mi került még a kajánkba, a sulis menzáról annyit kell tudni, hogy még a tanárok nagy része sem hajlandó megenni az ott készült "ételt"
Hát legalább sós lett a leves.
Most menjek el gyilkos számokat nézni?egyszer jövök fel 1hónapban aztán akkor is beszélgethetek magammal
Amúgy finom volt a bab...viszont én sem viselek el mindent, azóta nem eszek a menzán amióta a konyhásni hónaljából csöpögött az izzadság a levesbe...
na mára megyek.....
Hát mi nem tudunk versenyre kelni veled amikor neked ilyen babos kakaós csigás sztoriaid vannak.
Nah írjon már valaki valami értelmeset ne csak én
Én egyszer a kakaóscsigában 1 kajak nagy babot találtam, de főtt volt úgyhogy megettem
Szombati suliról meg annyit, hogy nekünk pénteken rövidített órák(délben lelépünk) szombaton meg nincs suli, tanárok nyertek valami utat aztán húznak olaszországba
szökés má rég megy
nekem szombaton suli..szal gy se ugye tudnék lemenni veletek
na most lépek mert jön a szökés.... utánna re
jah azt láttam jövő héten (bár már nem kiabálok el semmit) jön eg ytag megnézni szerdán a ktm et nagykanizsáról... lehet megegyezünk... ez a hiteles csávó még mindig nem intézett semmit..

ha meg nem viszi el senki akko meg használom..... és motorozunk jókat
lábam jó,már motoroztam vasárnap kawasaki teszten..csak a motorom sánta...
bazz megjöttem és kihaltunk? most fürödtem szal büdös nem lehetek.. annyira
thx
héjj nem is rossz külsőre legalábbis
jah ez kérdés vót
MIVan a lábikóddal.. mert mi szombaton sztem letépünk nyáregyházára
Azthogy sulyos vagy..ez itt nem 1 versenyzöi oldal/topik,azért mert valaki nemvágja kiaz nemfog nemirogatni ide.De nemsértés volt
aztkurvaélet épp eszem a kakaos csigát és ráharapok a CSIGÁN egy köménymagra bazze
CSÁÁÁ GECÓÓÓÓÓÓÓ
télleg olyan mint amilyne az enyém volt
fasza