Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jovan
netene....még kis csicsázás, de nem viszem tulzásba, ugyis pár eldölés, esés és vége
monyuk ez a matricázás nem tul szép rajta szntem....
Kicsit rizikós a medve de majd akkó huzok gumit meg adok neki fogmzágátlót az emgvéd mindentől a pálinka akkor nálam marad
muti má róla képet geca
Gerre, találtam mást aki bevállalna, a pálinkát nekem hozd, de ugorj be a jegesmedvéhez az állatkertbe, a többit vele kell intézd
aha, nem mai darab, de jol megy és ugytünik egybe van. 91es...ugy néz ki mint a tied nézett....még kis csicsázás és jo is(pl ezeket a amtricákat ledobálom rola...)
a picsádat nem szopkodom ki de ha erre jársz, sokan vannak a környékbe ami innenj már komolyan nem táv....
siki
vettél ey yz-t?
nemtom nálad ez mit jelent!
tagadnék mindent de minden esetre röhelyes lenne
Innen szfehérvár 310km én 33kmet mentem átlagba...Siki 9 nap múlva mosd meg a fogad szeretem a hűsitő dolgokat
hétvégén?
1 nap alatt letolja ezt a pár kilcsit..rutinbóóó
de megnézném mit szolna siki koma,ha gerre apó hétvégre ott álna az ajtoban 1liter pálinkával meg álló répával
Már indulok is csücsörítsd a szádat
nekem 2 pár is van
bár inkább csak 1,5..az egyik elég hiányos már
majd ha küldöd a páleszt gyalog is hozhatod, nem táv
Szopjál le héj
elsőre is értettük vazze
persze reklámozzad magad
am grilröl jut eszembe....tavalyi teremcrosson elkaptam a jobos kesztyüjét kár h a másik felét nem azt,lett volna 1 pár fox kesztyüm
basszus elküldte mégegyszer......
De tényleg én sem ismerem és amugy sem érdekel....Aki akar endurozni az magától is megtanulja.....Mint az egykerék iskola is egy nagy baromság.....A tanácsokat könyvből meg a netről is el lehet olvasni a többi a gyakorlatból jön....Engem se tanitott senki kerekezni és mégis szénné van égve a farokidom