Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Gazdaságosság...
2 éve csinálta a kerekeimet... hátsóban elpattant egy küllő 2 év után.. elvittem mindkettőt, ha már csinálom... Hát az elsőhöz nem is kellett hozzányúlni konkrétan... Úgyhogy fizettem 7500-at
Azt elhiszem! Mióta csinálja? Kb 10 éve ismerem, tehát az a min..
mivel csóringer vagyok,most az kell hogy jó legyen és gazdaságosan jöjjek ki....
Igen! Mondjuk ami problémásabb kerék vagy speckó, az úgyis a Koch-nél köt ki!
Láttam nála veterán MG autó küllős kerekeit... Azt mondta, bírkozott vele rendesen!
Rájöttem közben, hogy nem lenne szabad ítélkeznem, már csak azért is, mert nem ismerem őket.
ááá
télleg,shox...nem is vagy Te olyan hülye...
Olcsó húsnak, híg a leve!
Ezt mind? Milyen órabérben dolgoznak azok, 300 Ft?
A 70 uton van egy Pirelli gumis, ott 1500 megcsinálják!
Nemtom a számukat, de neked amúgy is messze vannak (Csepel).
Shox viszont ott van egy köpésre, anno náluk csináltattam a SM kerekeimet, 1ik nap odavittem a motyókat hozzá, másnap mehettem a kész kerékért. 5e ft volt darabja (összefűzés+centrír).
az ok,de most Bajneréké kell több alternatíva is kell
Vazzeg, az előbb adtam meg!
a telókat vettem előbbre szezon elején, de jó választás volt. Nekem is magic csinálta és naon teccik! Meg másnak is!
akkor adj számot kérlek! mert aktuális lesz a centírozás...küldj ímélt légyszi Dani deli.gyuriKUKACt-online.hu tel szám,név,hol található..köszi.
Bajneréknél egy kerék összefűzése, centrír + gumiszerelés volt 4ezer
Én inkább a változatos talajt és a nagy színtkülönbséget kedvelem benne. Meg hogy vannak fák!
Meg ez az első pályám is amin éreztem valamit
Igen, az egyik egy KX125, a másik meg egy überbrutál (70 cc, 21 LE, 15800 RPM ) tuningrobesz.
Semmi komoly, csak mostanra hagytam a szezon eleji dugócserét!
Miután voltam más pályán, rájöttem miért szeretem a sóskúti pályát, mert nem olyan nehéz. A gyáli pályán szószerint meghaltam, nem is szeretem annyira. Kegyetlen
csocsi.
Jóéccakát, Vietnam......................................................
........................................
thx
Mi a baja?
kedvenc pályám, de még nincs motorom...