Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

kéket zöld motorra?
bolond vagy ember?
na csöcs
hát hogy elnézem nekem is a kék acerbis teccik
mond akkor hogy mennyit kérsz érte
Zoozee! 300exc nincs elfekvőbe a padláson olyan 2008as a színe mindegy de lehet 07es is van rá 1 millám...Ha esetleg a kézvédők meg a német katonák közt találsz szójjá nem köll lepostázni értemegyek
Üdv népek!

Miket nem találni egy papír gyűjtésen....
nekem a fehér jó lett volna de törött
Nekem is kéne egy kék Zozi!
az nem 1xrübb hogy a Yamahás vagy az Acerbises?
Ha bemennénk a lakásoda és körbejárnánk a házadat akkor találnánk még harcoló német alakulatokat is?
a szebbik ameik nem olyan fakó!
na mindjárt jövök
melyik kék mert az egyik szebb mint a másik
a szebbikbe 300 kilométer van
ezeken lehet igazán nagy pénzeket fogni
helló!
engem is érdelkelne a kézvédő! főleg a kék acerbis, mi pénz meg hogyan lehetne megbótolni mert én ugyebár debreceni vok.
gondolhatod
Te mániákus kézvédőgyüjtő vagy? Vagy csak kereskedsz vele?
a fehér az nem jó a gáz felőli oldala törött de ha valakinek egy hiányzik vagy valami annak jó lehet esetleg ...se
kézvédők amiket itthon találtam .......megvannak felfogatások és csavarok is hozzájuk !
csáó helo jó reggelt!
ma reggelre kiderült hogy eltört a válla és a medence csontja is
na remélem hogy ma már látok valamit a kézvédőkről és minnél előbb mert jó lenne felrakni rá hogy ha esek netalántán
ezen a hozzászolásodon most besz@rtam
zoozee dde kedves gyerek vagy
jó reggelt !

mama hogy van ? ráadhattad volna a védőfelszereléseket
megyek kézvédőfotózni
eladó a bukóm meg a szemcsim
Bukó: CMS 2007 es modell 20000huf kb 10x volt rajtam még a honda idején
Szemcsi : Progrip 10000huf (boltban 13 volt) 1x volt rajtam mikor bedöglött a honda az előtt vettem egy pár nappal és azota nem isvoltam mocizni igazából és nem veettem fel
de ha mar jossz, akkor megvendegellek jo kis cseresznye pálesszal, meg mézessel is
ajjaj, a gerre támad, még jo hogy nem tudja hogy magyaralmáson lakom
nah bazz hogy mindig kibasziik velünk ez a kurva geci isten már
fél tesómnak a mamája itt aludt nálunk és ki akart menni vécére és leesett a lépcsőházba
tesóm szaladt fel hogy leesett szegény és tisztára a lábát lehorzsolta meg a kezét is meg a ball szeme ugy be van dagadva mint az álat..... pestre a sürgősségire akartuk vinni de hányingere ett és cegléd lessz belőle amit én nem szeretnék mert köztudott hogy cegléd egy hulla telep.....