Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hát én ugy megkillodtam most vele mit állat...rányomtam a szivatót azt rugtam vagy 10 percet baszott elindulni de jött ecsém és betolt
Frissen olajozott szűrővel nekem se indul el hidegen, csak szivató nélkül
hát akkor kiprószálom majd ugy énis
Hol motoroztok? Nálunk full agyag az erdő, csúszik meg ragad is rendesen, mégis mennek a nem normálisak (én is)
Én olyankor nem húzom rá a szivatót
A hátsokerék és a lengövilla közé beragadt ez a dzsuva(kb 5méterenként)de ugyhogy lefulladt a motor...Az autórol+utánfutórol neis beszéljünk
jah de az norm hogy a légszürő tisztitás után az uj beoljazott szürővel nehezebben indult hidegen?
Örömmel hallom!
De tényleg ne lustázd el a légszűrő takarítását ,mert a por a fő ellenség!Ezt tartsd miníg szem előtt.Arról nem is beszélve ha könnyebben "lélegzik"a bike,sokkal jobban megy!Tehát már megéri odafigyelni
Nem olyan rossz az. Szárazon bárki tud menni
jah Szecsumx olyan faszán beolajoztam a szűrőmet nagyon szép kék szííne lett
Sziasztok.Ma rájöttem mi a legroszabb...tartos esök(amik mostanában voltak)után agyagos/bauxitos talajon motorozni
szevasztok
olyat verettünk ma hogy nem is láccik milyen szinü motorom van aztán meg észrevettem h elkezdte karistulni a tárcsát a fék azt onnan mentem elsőfékkel volt is egy két esés
Külömben hellósztok.
Hülyeség!
A futással csak hazavágod a térdeidet(izületeket,)
Járjál úszni!Az a best! de nem csak pacsálni,hanem úszni izomból ahogy kell.
Olyan tüdőt csinál mint az állat,és nagyjából az összes izmodat átjáratja úgy hogy nem terheli az izületeket.
Hidd el nem kamu!Meghát külömbenis,fusson akit kergetnek
Az mondjuk tuti, hogy ez nem az a vasárnap délutáni csopperos gurulás...
ja, mivel már annyira régen mentem és nem is nagyon mozgok munka közben sem, szükséges.
Amikor már motorozás előtt fukostam heti 2 alkalommal, kevésbé kellett a motoron maradásra koncentrálnom
Tíz perc és jövök
És az segít? (nem az seggit, az pináját...)
Ésmost elkezdem a felkészülésemet a hamarosan kész motoromra- futok amíg bírok (10 perc) és nyomok tíz fekvőt
Igaz, más nem is volt, aki megpróbálta volna azt a lefelét
Pontnem. Elb@sztammintazállat. Meg szakatt az eső, mintazállat. CSúszott az agyag, mint a jég
mermentekmintazállat
Én múlt vasárnap seggen csúszva érkeztem meg az első komolyabb lejtő aljára. Mocc a láb között. Percekig nem tudtam mozdulni a röhögéstől
sziasztok mi a zsír ?