Örömmel hallom!
De tényleg ne lustázd el a légszűrő takarítását ,mert a por a fő ellenség!Ezt tartsd miníg szem előtt.Arról nem is beszélve ha könnyebben "lélegzik"a bike,sokkal jobban megy!Tehát már megéri odafigyelni
szevasztok
olyat verettünk ma hogy nem is láccik milyen szinü motorom van aztán meg észrevettem h elkezdte karistulni a tárcsát a fék azt onnan mentem elsőfékkel volt is egy két esés
Hülyeség!
A futással csak hazavágod a térdeidet(izületeket,)
Járjál úszni!Az a best! de nem csak pacsálni,hanem úszni izomból ahogy kell.
Olyan tüdőt csinál mint az állat,és nagyjából az összes izmodat átjáratja úgy hogy nem terheli az izületeket.
Hidd el nem kamu!Meghát külömbenis,fusson akit kergetnek
ja, mivel már annyira régen mentem és nem is nagyon mozgok munka közben sem, szükséges.
Amikor már motorozás előtt fukostam heti 2 alkalommal, kevésbé kellett a motoron maradásra koncentrálnom
De tényleg ne lustázd el a légszűrő takarítását ,mert a por a fő ellenség!Ezt tartsd miníg szem előtt.Arról nem is beszélve ha könnyebben "lélegzik"a bike,sokkal jobban megy!Tehát már megéri odafigyelni
olyat verettünk ma hogy nem is láccik milyen szinü motorom van
A futással csak hazavágod a térdeidet(izületeket,)
Járjál úszni!Az a best! de nem csak pacsálni,hanem úszni izomból ahogy kell.
Olyan tüdőt csinál mint az állat,és nagyjából az összes izmodat átjáratja úgy hogy nem terheli az izületeket.
Hidd el nem kamu!Meghát külömbenis,fusson akit kergetnek
Amikor már motorozás előtt fukostam heti 2 alkalommal, kevésbé kellett a motoron maradásra koncentrálnom