Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

tegnap penge volt! megint halálra röhögtem magam rajta

Há, tegnap nem, de vagy egy hete igen.
Theograf úgy látom tegnap te is nézted a gladiátort:"Életem és vérem értetek" Opön dö géccc proximo
Asszem akkor én is kihagyom. A gyerek különben elment Öregékkel, de csak nézőnek.
Cső Csabi
Nem tudok semmi érdemlegeset.Szar az idő is (szemereg),meghát dolgom van nekem is délután,úgyhogy kihagyom a mai napot.Majd jövő hétem.
De ti hogyhogy nem mentetek Tatára?
A gyereknek ott indulnia kellett volna.
Sziasztok!

Szecsubácsi tudsz valamit a pályáról? Vannak kint? Érdemes kimenni? Tegnap volt a gyerek, meg a Lompi. Mint a varacskosdisznók, úgy néztek ki.
Zoozee rávilágított a lényegre!
Egy motor állapotát,és a gazdája hozzáértését legkönnyebben és legszembetűnőbben a kerekek állapotából lehet kideríteni.
Ha egy vásárlandó motornak oda vannak a kerekei,számomra az a gép le van írva!
A többi része sem lehet valami nagy szám.Csak ki van fényezve eladásra.
milyen mindig mással? nincs mással,meg van a társaság lol
egri makett? csütörtökön szerintem temetőzés lesz,de hadnál valami msn címet akkor esetleg könnyebb lett ott dumálni,meg talán küldenék képeket is
mennyünk má ki várhoz csütörtökön
szeva te mindigmássalszívó mindenkinekbeszóló mindigeleső Gyuri
szeva Te képekreéhező Laci
szerencsére a multiedit tud
jó lesz nekem ez az alátétes v közdarabos megoldás...
Köszi Theó, zoozee nem tud magyarul
életem és vérem értetek:

a kerékcentírozásról fontosnak érzem szólni
ha csinálod /inkább ne/ akkor ha a felnibe nincs butkta/belapolás/ha van akkor ezt kikalapál kigörgőz présel/.......akkor először a tojást kell kiszedni utána a nyolcast .....törekedni rá , hogy küllők egyformán feszesek legyenek és arra is , hogy ne érjenek be a küllővégek a gumiágy felöli részre /bár ez bringáknál szokott/ .........sajnos közel egy élet kell hozzá mire profi leszel benne/egész családom ezt csinálta apám és nagyapám és nagymamám/ ő biciklikerekekkel / is környékbeli legendák voltunk /inkább ők / én a satupad alatt nőttem fel sokat láttam, segítettem, csináltam ..... tudom mit kell/kéne csinálni mindenem megvan hozzá de ennek ellenére se nagyon erőltetem inkább csak magamnak meg szűk társaságnak/.........jó küllőkulcs fontos, hogy ne forduljon le a sarka a küllőanyának .......ja és nem árt ha van egy centírvillátok a satupadon .....meg egy spéci küllőfogó is kell mert általában a kerekekkel az a baj hogy már akkor hozzák mikor kiszopódott az agyrészében a küllőfurat meg a küllő fején a szakáll és forognak a küllők és semmit nem tudsz velük csinálni /ja fasza nagy csípófogó is kell ilyen esetre/ mert a menet általában rohadt ........amÚgy ezzel kéne kezdeni a centírozást az anyákat mindkét végérőletisztítani és beolajozni vagy wd 40 es kezelés picit állni hagyni ..........

"hogy már akkor hozzák mikor kiszopódott" ...na ez lenne a legfontosabb , hogy ne erőltessétek mert az időben elvitt nem tÚl szar kereket 2000 -ért meghÚzgálják .............az otthoni tákolmányokat meg sokért csinálják főleg ilyenkor szokott kelleni bele sok küllő meg anya

Úgyhogy mikor mosod a motort megpörgeted bakon a kerekét és megkocogtatod finoman villáskulccsal és egyből kijön a laza küllő hagja ....vagy a kereszteződéseknél össze nyomkodod a kezeddel és érzed ha valamelyik laza ........időnként ezt kéne ellenőrizni inkább.........és ha laza azt egyből orvosolni

bocs a szakoktatásért de fontosnak éreztem megosztani veletek persze ingyen.........
Aztszokták csinálni hogy kilazitják a küllöket és elfüzik a ráfot pár mm-rel hogy neérjen bele.Persze elsö/hátsót meg szakinál kell csináltatni
az nem lenne jó,elmosná a versenyt
majd fog ma sajna csak a kis xtvel tudok menni 1 kört,de azért el leszek,meglátju mit produkál a 10 lóerő vizes útoon
Itt nem esik....még!
szeva Atis esik az eső,hána. épp most láttam az erkélyről ahogy a vonat átjáron elcsúszott 1 simsonos a szerencsétlen
Verseny lessz ma Tatán!
pedig kicsit esik...pont jó idő lenne endurozni
egyszer már régen ilyen hieroglifák lettek az adatlapomon is ..........mi ez a faszság ?
ha lesz időm lefordítom magyarra ..........

motorozni kellene menni de halálos beteg vagyok ..........köhögésem erősödik nemhogy csökkenne

elmegyek tescoba