Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

csöcs
most jöttem haza a cross pályánkról
kibaszottul de jó volt csak az volt a baj hogy minden nagyobb gázadásnál nm pörgött rendesen és volt kinnt egy pár szekszárdi mocis és mondták hogy nem nyit ki rendesen a power. amikor hazaértem akkor leszedtem azt a házat ami védi és kitörölgettem meg huzogatás közbe fujtam féktisztító spray-vel. csak az a gond hogy lemostam a mocit és most se kép se hang szal majd holnapig kiszárad vagy majd betol haver
Ebből való igaz hogy csak lejtő van emelkedő lehetetlen mert nem lehet rajta megmaradni....
Tehát akkor jó, nemigaz?
Nem túl nagy fogás a csíkosoknak,hogy törlőrongynak használják a termékük
Aztán ki tudja?!
Na, képzelj el ebből egy jó kis lejtőt. Lehet olyan 45 fok körüli. Néhol több
Hehe amióta hazajöttem az turámról 5.2 5.3 kmert futok 3-5 százalékos emelkedőn minden nap hétvégén is... monnyuk előtte ia gyúrtam rendesen...
Ja, meg ragad mint az gecci..
Eccer csupasz kézzel nyomkodtam ki, ultradermmel sem jött le
Mit kell tudni róla?
Úszás az oké, ha megy jól, nem úgy mint nekem. Dávid vizilabdázott, maj veszek órákat tőle.
A dunában, az úgy is közel van...
Az uszoda nem az én világom, akkor inkább edzőterem, de az is elég időigényes
én putoline-t vettem
Mennyit fizet a három csíkos márka a reklámért?
Ismerős a dolog.De majd lesz jobb is.Fő az optimizmus
Nem. Motorex légszűrő olajjal. Kék mint az állat
Mást nem tudok. Erre is alig van időm és energiám. Piszkos kapitalizmusban nyomni kell a melót, mint állat, hogy mindenre legyen ZS. Ha meg nem melózok, akkor nem lesz mocira való zseton- néha erre, néha arra billen az egyensúly
Jah csak annyira csuszott hogy 30al harmadikba negyedgára raktam akaratomon kívül keresztbe
Akkor passz!
Nekem még nem fordult elő ilyesmi.
Csak egyszer volt rá példa hogy nem startolt a gép,mikor benne felejtettem a rongygombócot a légtorokban mosás után
Van ilyen gyári kupakom a levegőszűrő helyére(mosáshoz),de bizts ami biztos,mindíg rakok rongyot alá hátha bejut egy kis víz ha nagyon locsolkodok.Aztán kupak le,légszűrő a helyére,de a rongy bennmaradt.Rúgtam vagy tíz percet,és semmi.Aztán segédváz felhajt(hogy kiférjen a karbi),és láss csodát ott volt benne a menbránháznál az adidas póló.Még szerencse hogy nem voltam ideges
Hát nálunk is volt olyan agyagos rész hogy csak kalimpáltam a lábammal mert tiszta traktornyom volt sztem az is benne lesz a videoban elég vicces kivülről de ott izzadtam a bukó alatt rendesen..
Gánt bánya.
Te akkor bizti kétütemű motorolajjal áztatod még be
de én nem zsiroztam be ott ahol felfexik a motorra most jutott eszembe az baj?
jah és egy jo kis féktárcsa mi árba van?
Én biztos ráöntök alkalmanként egy dekát
Nyomkoggya a rák. CSak nem lesz baja, ha beszívja a motorexet
és kb olyan 3/4 deci ment el rá
hát én kinyomtam annyira amennyire csak tudtam
Nyomkodd ki jobban az olajat belőle(mármint a szűrőből)