Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

eladva
Csáó, elvitték már a ktm-et?
Eladó a páncélom, könyökvédőm, térdvédőm!18000egyben
Adatlapomon képek, telszám illetve msn/email cím
nem,eddig is 160as volt fent, most 165öst szeretnék(slick) ....
Mi a pöcsnek akarsz szélesebb gumit rakni?Tán ez nem fog eléggé?Csak azt éred el vele hogy nehezebb lesz visszadönteni a kanyar végén.De te tudod
Vagy egyszerűen csak jobban nézne ki?(szerinted)
A jobban kinéző dolgok pedig nem mindíg jobban használhatók!Ezt ne feledd
Verés? Már alig várom, te még úgyse voltál nálunk
Tubánszki, vár rád egy verés...előzőt meg visszaszívom mert nem szeretek szitkozódni,de kapsz a fejedre 1 jó nagyot 1x...
haha,kurvaanyád. ilyen volt.
Amikor megvetted akkor is beleért már, vagy a jó öreg maj" a gyuri megszereli módszertől lett ilyen?
nekem fekete kell husi. és akkor mit kezdek az 5 colossal?.... nem hiszem h bárki is megveszi így. pedig szerintem természetes 1 supermotonál h picit ki van hegyezve a felni
az agyad meg jó hozzá
Név: 4.25x17 Felni polírozott (32 küllő)
Ár: 31740 Ft.- ennyi a shoxba a síma ezüstös
szóval szerintem van ott még hely...
ezt nekem fejtsd ki kérlek. nem értem hogy hova kanyarodik és mi?
na akkor kifelé viszed a lánckereket a lengővilla felé és ezmiatt ahogy jön a lánc hátra kanyarodni fog mert ugye a síkok eltolódnak ..........az volna a jó ilyenkor ha az elsőlánckereket is tudnád kifelé hézagolni
a lengővillánál még nagyon sok helyem van!
csak akkor még nem fér be a lengővillába
Köszi Zozee, hogy megosztottad velünk tudásodat. A tanulságot mindenki levonhatja belőle, a kerékkel nem szabad játszani, pláne hozzáértés, jártaság, és tapasztalat hiányában.
Ha egy komoly érdeklődő kijön megnézni a motorodat, sokkal jobban fogja idegesíteni amit most lát, mint az, hogy esetlegesen drágában adod, de úgy ahogy azt kell! Vidd el inkább egy szakemberhez, és hagyd kibontakozni…
dejó. pedig ezzel vmit kell kezdenem,mert így nem jó. 4.25ös felnit meg nem akarok venni. csak szimplán a lánckerék és az agy közé tettem volna hézagolást
ha például a lánckerék és a kerékagy közé teszel be hézagolást és a lánckerék lengővilla oldalon kiszedsz akkor fél centi nem oldja meg a problémát ha már most is rossz és te még űberelni akarod a gumi méretet ennek ellenére is ....viszont fél centi 5 mm miatt a láncod kábé 20 perc alatt ami nincs fél óra lehegyezi úgy a hátsó lánckerekedet hogy beszarsz ...emiatt a gyengülés miatt pedig még 20 pec és előre is hajtja a fogakat a lóerő
szóval a 2-3 mm számít a láncnál?picit mindenképp arébb kell vinnem mert szélesebb gumi lesz bent...meg azért már így is elég "szép" a felni.
nekem se
jó lesz nekem az a közdarabos megoldás... cask 2-3 mm hiányzik,az még nem olyan vészes ha picit arréb kerül a lánc mármint remélem.karbihoz hozzá sem nyúlok...amúgy nekem nem indul be a gép úgy h benne van a kipuff dugó...akkor full könnyen lemegy a berugókarom és semmi...csak nem kompresszió? mondjuk lehet hogy csak a szelephézagon kellene állítani
szewa all!
én is kihagyok most mindent mert egyre betegebb vagyok a gyógyszerek ellenére .........ki kéne lábalnom már ebből a göthösségből ........... dvd-zek vazze

theo köszönöm a fordítást

a kerék elfűzéssekkel ebben az esetben meg az a baj , hogy a motor kerekeinek síkját illenék középenhagyni ...nem nagy baj ha nincs középen csak a motorozásban akadályoz meg viszont egyetlen nagy előnye , hogy nem kell sztender mert megáll a ló egyedül is

azt olyan esetekben/ a gyuri esetével pont ellenkezőknél/ szokták alkalmazni mikor az agy miatt nem jön ki jól a lépés
itt a kerék jó helyen fut mindentekintetben csak túl széles kerék/gumi kompozíció ezért odaér a lánchoz......itt szélesebb lengővilla/plussz még néhány trükk pl. távolságot növelni agy és lánckerék között de elöl is ....majdhogynem lehetetlen / de inkább a menesztő nélküli lánckerék a megoldás de igazából az se ......ezt gyurikának azért ecsetelem mielőtt megcsinálja mint a karbiját gondolkozzon el rajta kell e ez neki